ȘOC! Louis Vuitton vinde „fake-uri” în magazinele proprii?

Nu este neobișnuit să dai peste genți Louis Vuitton false în întreaga lume, deoarece brandul de lux este cel mai contrafăcut din lume.

Dacă mergi la orice piață de vechituri oriunde pe planetă, probabil că vei întâlni mai mult decât câteva genți Louis Vuitton false de vânzare. Dar probabil că ai spera să găsești un produs original când faci cumpărături la magazinul oficial LV, nu? Greșit, după cum s-a dovedit.

Brandul de lux ar fi vândut o geantă falsă unui client din Hunan, China. Cumpărătorul și-a cumpărat o geantă care costă aproximativ 3.350 de dolari de la boutique-ul LV. După cumpărare, cumpărătorul a dus geanta la verificator care a confirmat că geanta este falsă. Drept urmare, LV a fost nevoită să plătească clientului vătămat de trei ori suma genții, adică suma de 13.400 de dolari.

Cu toate acestea, în ciuda acordului, marca a continuat să nege acuzațiile de vânzare de produse contrafăcute în magazinele sale.

Cumpărătorul a depus la instanță o confirmare de cumpărare, inclusiv o factură de la magazin, în timp ce LV nu a furnizat nicio dovadă în sprijinul poziției lor. Deși clienții fideli ai mărcii pot rămâne neînfricați atunci când vine vorba de acest caz, aceasta este totuși o problemă foarte importantă pentru brandul francez.

Unii cred că angajații din magazin au fost înșelați de „superfake”: o geantă contrafăcută realizată la standarde atât de înalte încât este aproape identică cu cea reală. Poate un alt client a cumpărat o geantă adevărată și a returnat una falsă în încercarea de a frauda buticul, buticul nu a observat că este falsă.

Alții cred că este suspect că acest clientul care a descoperit produsul fals a dus geanta la verificator. Este la fel de probabil să fi găsit un înlocuitor și să încerce să stoarcă bani de la marca LV. 

Cum să recunoști o geantă Louis Vuitton falsă?

Deși poate fi dificil să deosebești o geantă Louis Vuitton adevărată de una falsă, există câteva lucruri cheie de care trebuie să ții cont atunci când faci cumpărături - mai ales dacă nu faci cumpărături la un butic LV.

Cel mai important lucru este materialul. Gențile LV sunt de obicei fabricate din materiale de calitate superioară, cum ar fi piele de crocodil, miel sau șarpe. Cele contrafăcute sunt de obicei din piele ieftină sau vinil, iar astfel de genți sunt foarte aspre și rigide.

Un alt semn este eticheta. Deși s-ar putea să credeți că o etichetă atârnată de o geantă ar fi un semn de autenticitate, adevărul este exact opusul: gențile LV pot veni cu etichete, dar LV nu le atașează niciodată de geantă în sine - în schimb, le pun pur și simplu într-un geantă sau un sac însoțitor. Etichetele nu sunt niciodată atașate cu plastic sau ace.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Ce investiție dorește să facă Mihai Trăistariu în orașul natal. Vrea să se mute din Mamaia Nord

Mihai Trăistariu este dispus să facă o investiție majoră în orașul în care s-a născut. Acesta a devenit cetățean de onoare în Piatra Neamț, datorită participării la Eurovision din 2006.

Andreea Bălan a dezvăluit ritualul ei de frumusețe. Ce face încă din adolescență

Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să se mențină formă și ce ritual de frumusețe urmează cu strictețe încă de la vârsta adolescenței.

Geantă Hermes Kelly, vândută la un preț record

Gențile de mână sunt un accesoriu de modă care îți poate îmbunătăți sau distruge aspectul. Nu e de mirare că atât de multe celebrități și personalități publice poartă întotdeauna una de firmă.

O reclamă la crypto i-a adus probleme lui Kim Kardashian. Suma uriașă pe care-o va plăti să scape de acuzații

Kim Kardashian a fost de acord să plătească 1,26 milioane de dolari (1,29 milioane de euro) pentru a scăpa de acuzațiile împotriva ei pentru că a promovat o criptomonedă fără a dezvălui că a fost plătită pentru acest lucru.

PARIS FASHION WEEK | Kanye West a defilat prin noroi, pentru Balenciaga - FOTO

Parc des expositions din Villepinte a găzduit duminică spectacolul de modă The Mud Show primăvara-vara 2023 al casei de modă Balenciaga, într-o atmosferă distopică și un spirit de rezistență.

Vlăduța Lupău îi ia fiului ei abia botezat apartament în Dubai

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, și-au botezat fiul zilele trecute și au avut sute de invitați. Evenimentul a avut loc la cluj Napoca.

Cum arată și cât costă sticla de șampanie concepută special pentru toasturi în spațiu

Dacă ajungi vreodată în spațiu și vrei să sărbătorești momentul, ai șansa de a face acest lucru datorită companiei Maison Mumm care lansează prima sticlă de șampanie ideală pentru călătoriile în spațiu.

Kim Kardashian vrea să dea lovitura și în designul de interior

Brandul de îngrijire a pielii al lui Kim Kardashian, Skkn, a lansat Home Accessories Collection, o colecție de articole pentru casă formată din cinci piese, concepută pentru a imita „estetica liniștitoare și paleta de culori neutre a casei lui Kardashian”.

Four Seasons a anunțat o linie de iahturi. Vor fi la fel de luxoase ca și hotelurile sale

Compania Four Seasons este acum pregătită să-și lanseze propria linie de iahturi de lux până la sfârșitul anului 2025 și este de așteptat să fie plină de farmec!

Paris Fashion Week | Un lichid stropit pe corpul manechinului Bella Hadid s-a transformat în rochie

Casa de modă Coperni a depăşit graniţele tehnologiei în timpul show-ului său de primăvară-vară 2023, vineri, îmbrăcând-o pe Bella Hadid într-un lichid care, odată solidificat, a format o rochie.

Brigitte Pastramă, achiziții de sute de mii de euro. În ce a investit recent o avere

Brigitte Pastramă a reușit să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Vedeta a reușit să își cumpere casa mult visată în Dubai, și și-a cumpărat și o mașină electrică, în valoare de 150.000 de euro.

Cum arată soția lui Petre Roman. Silvia Chifiriuc, transformare totală

Silvia Chifiriuc este o cu totul altă persoană de când nu mai apare pe sticlă. Soția lui Petre Roman nu mai merge la evenimente mondene și este văzută tot mai rar în spațiul public sau pe rețelele de socializare, în ultima perioadă.

Four Seasons a anunțat o linie de iahturi. Vor fi la fel de luxoase ca și hotelurile sale

Compania Four Seasons este acum pregătită să-și lanseze propria linie de iahturi de lux până la sfârșitul anului 2025 și este de așteptat să fie plină de farmec!

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Designul Porsche a ajutat la construirea celui mai mare televizor de exterior din lume

În urmă cu câteva luni, producătorul austriac de televizoare de ultimă generație C Seed și-a extins gama de produse introducând seria TV pliabilă N1, concepută pentru utilizare în interior.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cel mai vechi whisky din lume, numit „The Macallan The Reach”, ar putea aduce până la 215.000 $ la licitație

Cunoscători de whisky – iată ceva care să vă intereseze la mijlocul săptămânii! Un single malt rar din casa The Macallan este gata să ajungă sub ciocan.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
VIDEO Prima casă plutitoare din lume, aflată la 2 metri deasupra apei, s-a prăbușit și s-a scufundat imediat după ce a fost dezvăluită

Prototipul unei case plutitoare de 1,5 milioane de dolari, care stă pe stâlpi deasupra apei, s-a prăbușit și s-a scufundat imediat după ce a fost dezvăluit lumii.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Viața într-o casă plutitoare de lux. Cum arată locuințele aflate la doi metri deasupra valurilor

Casele plutitoare, locuința de lux și tehnologia casei inteligente nu sunt neapărat lucruri care tind să meargă mână în mână.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Insula din Italia care-și va plăti 15.000 de dolari ca să te muți acolo, definitiv

Visul italian de a mânca paste în fiecare zi și de a vedea cele mai uimitoare apusuri de soare de pe coasta de vest a Italiei este mai aproape de realitate decât ne-am imagina.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL