Magazinul Rolex din Londra, vandalizat de ecologiști

Un magazin Rolex din centrul Londrei a fost vandalizat de ecologiști, care l-au vopsit în portocaliu! Un videoclip distribuit pe Twitter a dezvăluit că activiștii Just Stop Oil, care au vopsit orașul în roșu în luna haosului, și-au dezlănțuit mânia asupra magazinului Rolex din Knightsbridge în a 28-a zi consecutivă de protest.

Până acum, 600 de activiști Just Stop Oil au fost prinși de polițiști pentru diverse acțiuni care captează atenția, cum ar fi aruncarea cu supă în capodopera lui Van Gogh, escaladarea Podului QE2 și cauzarea a peste o duzină de blocaje majore.

Ecologiștii urmăresc să forțeze guvernul să oprească toate acordurile și licențele noi pentru petrol și gaze. Jennifer Kowalski, un om de știință din Glasgow, a declarat pentru Daily Mail: „Nu are rost să avem ceasuri încrustate cu bijuterii când sunt destinate să se piardă în inundații și schimbările climatice care au loc acum. O criză energetică are loc acum. Facem asta pentru că vrem să protejăm lucrurile și oamenii de care ne pasă. Nu sunt dispusă să stau pe picioare, deoarece refuzul de a îmbunătăți viața oamenilor obișnuiți îi face pe cei dragi să sufere.”

Un alt activist Adrian Johnson, un fost director adjunct din Perthshire, a spus: „Știința este clară. Defalcarea climei este aici și se datorează extracției și utilizării combustibililor fosili. Orice noi proiecte de combustibili fosili vor cauza daune ireparabile climei. Este posibil să se fi întâmplat deja. Și totuși, aceasta este calea pe care o urmează guvernul nostru prin acordarea a peste 100 de noi licențe pentru petrol și gaze. Nu are sens și este nesăbuit dincolo de credință. De aceea am decis să iau măsuri. Nu mai pot să stau pe spate și să-l ignor.”

Cei doi activiști care au vandalizat showroom-ul Rolex au fost arestați sub suspiciunea de daune penale și luați în custodie la o secție de poliție din centrul Londrei.

Într-un episod similar, un protestatar Just Stop Oil și-a lipit capul de pictura iconică a lui Johannes Vermeer „Fata cu un cercel de perle” la muzeul Mauritshuis din Haga. Complicele lui și-a lipit mâna de peretele de lângă tablou în timp ce turna o cutie de supă de roșii peste capul complicelui său. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Maluma va deveni tată. Cine e femeia care îi va dărui un copil

Cântărețul columbian Maluma, în vârstă de 30 de ani, va deveni tată pentru prima oară.

Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Ce mesaj i-a transmis fostului soț

Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Este vorba de afacerea hotelului din Olimp, unde ani la rândul s-a ocupat de afacere, alături de fostul soț, Cristi Borcea, dar și de Valentina Pelinel.

Oana Zăvoranu și-a lansat propria colecție de haine

Oana Zăvoranu și-a lansat o nouă colecție de articole vestimentare, iar prețurile nu sunt nicidecum pentru toate buzunarele.

Cea mai rapidă mașină din lume, scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş

Cea mai rapidă mașină de șosea din lume, cu o viteză maximă de 300 km/h, a fost scoasă la vânzare.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Mercedes-Benz ridică un hiperturn uimitor în Dubai

După ce a creat un brand inestimabil de prețios în automobile, Mercedes-Benz se extinde în lumea imobiliară cu un nou brand numit Mercedes-Benz Places.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cum arată cel mai scump superiaht din lume, în valoare de 4,2 miliarde de euro

Un superiaht, cel mai scump și unic în lume, este învelit în aur, acoperit cu platină și strălucitor, cu un perete cu locuri de acvariu.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cel mai scump Ferrari scos vreodată la licitaţie, vândut pentru o sumă uriașă

Un Ferrari 250 GTO din 1962 a fost vândut pentru 51,7 milioane de dolari, devenind cea mai scumpă maşină a producătorului italian vândută vreodată la licitaţie.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL