Italia în 6 insule de vis

Capri, Ponza, Ischia, sunt doar câteva dintre paradisurile Italiei care abia așteaptă să fie descoperite. Soarele strălucește în fiecare zi în golfulețele cristaline, făcând din aceste insule destinațiile preferate ale multora.

Capri

Este atât de renumită încât nu mai are nevoie de nicio prezentare, pur și simplu când zici turism italian primul lucru care îți vine în minte este insula Capri ! Minunăția din sudul golfului Napoli a câștigat faima și denumirea de mic colț de paradis cu mulți ani în urmă, iar azi a devenit un loc foarte select, un loc al celor care își permit să plătească bani mulți pentru o vacanță în mijlocul mării mediteraneene!

Ponza

Marea albastră transparentă, stâncile curate, plajele cu nisip alb ... La jumătatea distanței dintre Roma și Napoli, Ponza e mai puțin cunoscută decât Capri sau Ischia, dar de vis. Insula își aliniază casele cubice cu fațadele colorate în jurul unui mic port de pescuit. Foarte plin de viață, descoperim standuri pline de haine, cafenele tipice mici, comercianți de fructe și legume.

Pantelleria

Situată între Sicilia și Tunisia, Pantelleria a devenit faimoasă datorită filmului A Bigger Splash de Luca Guadagnino , un remake al peliculei La Piscine. Populată de lacuri, plaje sălbatice, stânci vulcanice ca abanosul, sate mici, case tradiționale, insula își merită porecla de „perla neagră a Mediteranei”.

Ischia

Ischia este fără îndoială insula preferată a napolitanilor. Povestită în saga L’Amie prodigieuse a Elenei Ferrante sau imortalizată în talentul lui Ripley, Ischia a sedus-o pe Elisabeth Taylor. Faimoasă pentru parcurile sale termale, principalele sale atuuri rămân micile sale sate, care contemplă munții stâncoși.

Filicudi

Cu doar trei sute de locuitori, Filicudi este, fără îndoială, una dintre cele mai puțin turistice insule din Italia. În afară de un mic magazin din port, de unde puteți cumpăra fructe, brânză și pâine, totul este livrat în fiecare zi din Sicilia. Alcătuită din roci vulcanice și golfuri paradisiace, locul oferă posibilitatea unei deconectări totale. Filicudi este una dintre cele opt insule care alcătuiesc arhipelagul eolian, situată la 30–50 km nord-est de insula Sicilia, sudul Italiei.

Procida

Nimic nu pare să se fi schimbat din anii '50, în Procida, o mică insulă fermecătoare de lângă Napoli. Odată ajunși în micul său port, cu fațade pastelate, vizitatorii sunt propulsați într-o atmosferă vintage.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Paradisul din Pacific se redeschide călătorilor internaționali

Fiji este gata să primească din nou turiști până la sfârșitul anului 2021. Națiunea insulară intenționase inițial să-și redeschidă granițele către turiști în decembrie, dar această dată ar putea fi mutată pe măsură ce programul de vaccinare al țării continuă.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
În culisele noii expoziții MET „În America: un lexic al modei”

Ce înseamnă moda americană? Andrew Bolton, curator al Institutului de costume Wendy Yu, pare puțin exasperat de întrebare. În opinia sa, ea poate fi rezumată în trei termeni: eterogenitate, diversitate și pluralism.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Facebook s-a asociat cu Ray Ban pentru a lansa ochelari inteligenți. Cât costă o pereche

Abia anul trecut, Facebook a anunțat planurile de a intra pe segmentul de articole portabile inteligente cu prima sa pereche de ochelari inteligenți în parteneriat cu EssilorLuxottica - producătorii de ochelari Ray-Ban.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Tur privat al spectaculosului spa Dior Cheval Blanc și a piscinei sale cu o mie de reflecții

Dior Spa Cheval Blanc își deschide porțile în inima Samaritaine. Un loc excepțional care ar trebui să devină unul dintre cele mai populare temple de frumusețe și wellness din Paris.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Telosa | Cum va arăta cel mai nou megacity din deșert

Planul miliardarului american Marc Lore este să dezvolte un oraș futurist într-una din regiunie deșertice din Statele Unite.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acest seif mobil indestructibil dă interiorului un aspect modern și trece neobservat

Seiful seamănă cu o valiză. Noul produs personalizat de la designerul de interior Ali Bakhtiar, cu sediul în Dubai, este cutia de securitate supremă pentru bogați.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL