Gucci sărbătorește 100 de ani cu un spectacol glam și sexy

Pentru a lansat noua colecție de toamnă-iarnă Gucci numită Aria, Alessandro Michele ne-a invitat la o petrecere aniversară care îmbină istoria lui Gucci, perioada Tom Ford și codurile Demnei Gvasalia la Balenciaga.

Lui Alessandro Michele îi place să surprindă și a reușit. Îi place și modul în care Demna Gvasalia a trezit casa Balenciaga cu rigoarea sa anticonformistă și volumele sale inedite. Prin urmare, a decis, după consultarea acestuia din urmă, să fure câteva piese - cele din prima sa colecție pentru Balenciaga - care îi plăceau în mod special. Le integrează astfel în această paradă filmată plină de surprize (și difuzată pe digital) care sărbătorește cu fast cei 100 de ani ai casei Gucci.

Un eveniment în sine care creează un buzz, dar atenție, această colecție este mult mai mult decât un eveniment distractiv și unic. Pentru a-l prezenta, creatorul de modă a colaborat cu regizoarea Floria Sigismondi (care s-a ocupat de videoclipurile Rihannei, lui David Bowie, Dua Lipa, Justin Timberlake). Un mic film cu un grup de fete și băieți defilând pe coridorul lung a unui club imaginar, „Le Savoy”, ai cărui pereți sunt împânziți de blițuri și camere care amintesc de paparazzi din epoca de aur a cinematografiei italiene și hollywodiene. Savoy este, de asemenea, hotelul din Londra, unde Guccio Gucci a lucrat ca portar în tinerețe. Alessandro Michele a decis în acest sezon să celebreze atât fondatorul casei, cât și universul foarte bogat al etichetei.

Colecția de înaltă tensiune combină glamour-ul hollywoodian, codurile ecvestre dragi lui Gucci, tensiunea sexuală a lui Tom Ford, farmecul discret al burgheziei, eleganța masculină și stilul Demnei Gvasalia la Balenciaga. Colecția include o duzină de siluete recunoscute cu umeri supradimensionați și cizme înalte. „Urmăresc o poezie a ilegitimului”, spune designerul, care și-a pus și el atingerea fantezistă pe aceste siluete sexy chic. În acest sens, Gucci devine pentru mine un laborator de hacking format din incursiuni și metamorfoze. O fabrică alchimică de contaminări în care totul este legat de toate. Un loc unde au loc furturile și reacțiile explozive: un generator permanent de scântei și dorințe imprevizibile”. 

Dintre acești băieți și fete care defilează în acest coridor luminos, ne amintim în mod deosebit această dorință: aceea de a ne îmbrăca (în sfârșit) pentru a ieși afară, de a ne distra cu costume largi tăiate perfect, de fuste creion ultra glamour purtate cu lenjerie intimă elegantă. Cu Alessandro Michele, Gucci este o femeie centenară care cochetează în acest sezon cu o atracție burgheză modernă și de graniță. O femeie sofisticată, capricioasă și sexy care, fără îndoială, s-a săturat să stea în jogging sau în pijamale confortabile și care și-a propus să creeze un aspect magnetic perfect echilibrat. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Lamborghini aduce „la dolce vita” în New York. Facilități exclusive pentru cei mai fideli clienți

Raging Bull și-a consolidat prezența pe Coasta de Est cu un lounge VIP nou și un flagship în New York. Spațiul întins pe două etaje oferă 500 de metri pătrați de lux Lamborghini. Locul, care e plin de facilității mărcii din Sant'Agata Bolognese, Italia, va oferi oaspeților acces exclusiv la vehicule nemaivăzute, precum și expoziții personalizate și cea mai bună bucătărie italiană.

Antrenamentul TABATA pentru un corp perfect sculptat: ce avantaje oferă

20 de secunde de intensitate maximă, urmate de 10 secunde de odihnă timp de 4 minute: acesta este ritmul impus de antrenamentul TABATA capabil să tonifice corpul în timp record.

Costume de baie | Ce tendințe sunt în 2021

În fiecare vară, tendințele în materie de costume de baie se schimbă. În acest sezon, la modă sunt piese cu imprimeuri grafice și colorate, toate ancorate într-o manieră din ce în ce mai ecologică, dovadă fiind cel mai recent raport al platformei Stylight.

Karolina Kurkova, mămică pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul

Fostul fotomodel Karolina Kurkova a devenit mămică pentru a treia oară. Ea a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase.

Un conac din Bel Air de 88 de milioane $, cu spectacol de lumini 3D, rivalizează cu Disneyland

Există, de asemenea, o galerie de artă NFT și o platformă ascunsă pentru DJ în salonul principal.

Bentley mizează pe mașinile electrice

Primul automobil complet electric al lui Bentley va fi probabil un SUV care va fi lansat în 2025, spune CEO-ul mărcii. Bentley s-a angajat deja să aibă o gamă complet electrică până în 2030.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au bucurat împreună de o escapadă romantică într-o stațiune de schi de lux din Montana.

Ralph Lauren și Major League Baseball fac echipă pentru o colecție specială

Crescând în Bronx, Ralph Lauren a iubit jucătorii iconici, cum ar fi Mickey Mantle, în epoca de aur a baseballului din New York. Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a mărcii în 2018, designerul a fost invitat de New York Yankees să arunce primul pitch. În semn de recunoaștere a acelei ocazii speciale, marca a creat o colecție specială Yankees care s-a epuizat imediat.

Cum arată locuința de lux în care Melinda Gates s-a ascuns după anunţul divorţului de fondatorul Microsoft

Melinda Gates, fosta soţie a lui Bil Gates, s-a retras pe o insula din Caraibe, alături de copii, unde a închiriat o locuinţă de lux.

Licitații | Un ceas Patek Philippe a fost vândut pentru o sumă record

Unul dintre cele mai rare ceasuri din lume, un Patek Philippe Reference 2523 cu cadran Eurasian, a fost vândut duminică la licitație pentru 7,8 milioane de dolari.

Ariana Grande mai primește o figură de ceară

Muzeul Madame Tussauds primește o nouă vedetă la sediul său din Los Angeles. Nimeni alta decât cântăreața Ariana Grande, care s-a ales cu o figură de ceară.

Logomania | În 2021, logourile mărcilor devin bijuterii pentru nas și buze

„Moda revine” – deși este un slogan repetat frecvent, trebuie să recunoaștem că este una dintre regulile care guvernează lumea trendurilor. Ceea ce odată era considerat kitschos și fără gust, astăzi poate fi un adevărat hit. Acesta este și cazul logomaniei – moda pentru expunerea logo-urilor unor branduri renumite.

Mai casual ca oricând: 6 lecții de stil de la George Clooney

George Clooney a împlinit 60 de ani pe 6 mai. Actorul, regizorul, producătorul și antreprenorul american a jucat multe roluri pe marele și micul ecran în cariera sa, dar în viața sa personală s-a remarcat întotdeauna pentru stilul său discret și necomplicat.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Chanel anunță întoarcerea prezentărilor fizice de modă la Paris

Chanel intenționează să organizeze o prezentare de modă cu invitați în luna iulie. În timp ce Franța se pregătește să ridice treptat restricțiile din 19 mai, casa de lux se pregătește să susțină ceea ce va fi primul său spectacol cu ​​o audiență în nouă luni.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Descoperiți noua colecție resort Chanel

Punk a întâlnit Provence în colecția de croazieră Chanel 2022 a lui Virginie Viard, prezentată în carierele de calcar din Les Baux-de-Provence.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION
Upcycled by Levi's x Miu Miu | O colaborare all vintage

Anunțat în decembrie, acest proiect uriaș al mărcii Miu Miu a încercat să transforme moda într-o industrie mai durabilă prin crearea unei colecții din ținute lansate în trecut. Astăzi, cu Levi's, casa italiană a decis să-și continue proiectul.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION
Saint Laurent Fashion Show | Garderobă îndrăzneață și strălucitoare pentru iarnă

A trecut un an de când Saint Laurent s-a desprins de calendarul tradițional al modei. Cu ultima sa colecție prezentată din nou ca film online miercuri, mulți se întreabă dacă va mai reveni vreodată la Săptămâna Modei.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted FASHION
Fendi ca animalul tău de companie să călătorească cu stil

Cea mai recentă colecție capsulă a mărcii Fendi pune animalele de companie în centrul atenției cu o linie de accesorii high-end special concepute pentru călătorii.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted FASHION