Franck Muller visează în culori cu noul ceas Vanguard Skeleton Color Dreams

Ceasurile Franck Muller sunt cu siguranță unice și izbitoare, virtuți care sunt pe deplin expuse cu Vanguard Skeleton Color Dreams.

Limbajul designului lui Franck Muller, la fel ca arta, este deschis interpretărilor. Un ceas Franck Muller este o pânză pe care ceasornicarul își exprimă bucuria de a trăi și măiestria meșteșugului. Este suficient să spunem că ori de câte ori ceasornicarul elvețian anunță un nou design, lumea ceasornicăriei acordă atenție.

Acest limbaj de design este exemplificat perfect în Vanguard Skeleton Color Dreams, acum disponibil ca o exclusivitate a Asiei de Sud-Est. Descrise drept „a pune culori la încheietura mâinii”, sunt prezentate cele opt culori ale celebrei colecții Franck Muller Colour Dreams, disponibile într-un trio de diferite variante pentru această iterație. Este ca și cum psihedelia a prins viață într-un ceas.

La prima vedere, ceasul are un aspect complicat. Culorile vibrante, podurile încrucișate și mecanismul vizibil transmit un sentiment de complexitate. Dar există o simplitate pe care o realizează aceste elemente complexe. Acestea sunt atingeri estetice clasice Franck Muller, reconstruite de la zero pentru iterația din acest an a seriei Color Dreams. Vanguard Skeleton Color Dreams, conceput ca un ceas schelet, prezintă mecanismul de pe ambele părți ale ceasului (prin fondul carcasei expoziționale).

Pe partea cadranului, punțile mecanismului din aluminiu anodizat, satinat, sunt fixate direct pe carcasa interioară, prelucrate pentru a se potrivi cu carcasa curbată, dezvăluind mișcarea mecanică înfășurată manual în interior.

Aceste plăci și punți sunt colorate în nuanțele caracteristice procesului de anodizare electrolitică, care necesită fabricarea specială a componentelor din aluminiu, în locul alamei sau al nichel-argintului folosite în mod tradițional. Trebuie remarcat faptul că fiecare componentă trebuie tratată separat pentru a obține diferite culori aici, ceea ce este remarcabil.

Skeletonizarea în Vanguard Skeleton Colour Dreams are efectul de a relega cifrele minute pe flanșă, cu numerele supradimensionate specifice brandului absente în totalitate. Lucrând în timp dublu pentru a asigura lizibilitatea, aici sunt marcatoarele pentru ore și minute, care sunt în culori diferite. Secundele de alergare sunt, de asemenea, marcate de o mână de altă culoare, într-un subcadran cu o pistă galbenă la ora 6.

Această minune mecanică este încapsulată în noua carcasă ușoară V 43, fabricată din CarboTech, un material din fibră de carbon sintetizată. Există, de asemenea, avantajul suplimentar că nu există două Vise de culoare Vanguard Skeleton care să fie exact aceleași. Striațiile de pe fiecare piesă, create de compresia fibrei de carbon, au ca rezultat modele diferite pe fiecare ceas. În special aici, fiecare carcasă este șlefuită manual, adăugând un pic de farmec tradițional de ceas.

Vanguard Skeleton Color Dreams este cea mai recentă adăugare la o colecție indisolubil legată de Franck Muller. Primele ceasuri Color Dreams s-au născut din pasiunile brandului, înrădăcinate în obsesiile fondatorului, ciocnindu-se într-o explozie de creativitate. Ceasul Color Dreams a fost o pânză pentru un afișaj în curcubeu, accentuat de marcatoare de oră supradimensionate emblematice și a dat naștere la diferite execuții creative. A fost întotdeauna despre sărbătorirea timpului, iar Vanguard Skeleton Color Dreams este poate cea mai pură expresie ceasornicară a acestui spirit.

sursa
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

„Coquette Nails” este tendința virală TikTok care se folosește de energia divină a femeii

Dacă nu ești în tendința #coquetteaesthethic care inundă fluxul pe TikTok, pierzi totul în această primăvară.

Tendințele modei au apărut pe covorul roșu în 2023

De la decolteuri asimetrice la mâneci supradimensionate, iată cele mai bune tendințe de covor roșu din 2023 de până acum.

SUV-ul Hummer complet electric intră în producție. Când va fi scos pe piață

Așteptarea a luat sfârșit în sfârșit. Producătorul auto din Detroit a început să construiască varianta SUV-ului său incredibil de popular EV la uzina Factory Zero luni, la aproape trei ani după ce a fost anunțat pentru prima dată, relatează Car and Driver.

Cu câți bani s-a vândut o rochie a Prințesei Diana. Suma este uriașă

Una dintre cele mai emblematice rochii ale prințesei Diana a fost vândută la licitație, în weekend. Creată în 1989 de către designerul Victor Edelstein, piesa vestimentară iconică este croită dintr-o catifea violet și decorată la spate cu trei nasturi aurii, cu perle.

Liviu Vârciu, vacanță cu probleme în Maldive

Momente dificile pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul și iubita lui se află în vacanță, în Maldive, însă nu s-au putut bucura pe deplin de călătorie.

5 moduri pentru a crea un stil clasic și elegant

Mai degrabă, trebuie să construiești o garderobă sofisticată folosind alegeri strategice – apoi lasă-ți încrederea să strălucească prin ținuta ta.

Iată marea tendință de make-up de la Paris Haute Couture Week!

Săptămâna Haute Couture de primăvară de la Paris a evidențiat nu doar ținutele de seară, ci și tendințele în materie de machiaj, care au putut fi văzute atât la modele, cât și la invitații din primul rând.

Uită de aeroport. Thailanda construiește un nou „oraș al aviației” de 9 miliarde de dolari pentru turiști

Construcția „Eastern Aviation City” va începe la începutul acestui an.

Compania Anastasiei Soare, celebrată de vedete. Ce nume mari de la Hollywood i-au fost alături „reginei sprâncenelor”

Brandul pe care Anastasia Soare l-a dezvoltat în America a împlinit 25 de ani. Drept urmare faimoasa româncă a dat o petrecere pe cinste unde au venit numai celebrități de prim rang.

Cum a reinventat românca Anastasia Soare, supranumită „regina sprâncenelor”, industria de frumusețe

Anastasia Soare este românca care a ridicat un imperiu schițând o sprânceană, dar nu orice sprânceană, ci sprânceana perfectă!

Cum au poreclit-o indienii pe Iulia Vîntur, iubita actorului Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mai mulți ani, acolo unde trăiește o discretă poveste de dragoste alături de Salman Khan, cel mai în vogă actor al țării.

Cel mai nou ceas Breitling aduce un omagiu legendarului 747 Jumbo Jet al lui Boeing

Unul dintre cele mai emblematice avioane din lume tocmai și-a primit propriul ceas.

Cel mai nou ceas Breitling aduce un omagiu legendarului 747 Jumbo Jet al lui Boeing

Unul dintre cele mai emblematice avioane din lume tocmai și-a primit propriul ceas.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cristiano Ronaldo poartă cel mai orbitor ceas de la brandul de lux Jacob & Co

Noul ceas al lui Cristiano Ronaldo semnat Jacob & Co. este acoperit cu 388 de pietre prețioase tsavorite. Pietrele verzi strălucitoare sunt de aproximativ 200 de ori mai rare decât smaraldele.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială

Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială care este prezentată drept „cel mai puternic Aston Martin de producție vreodată”.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vehiculul electric alimentat cu energie solară de la Aptera arată mai grozav decât conceptul

Start-up-ul trebuie să strângă 50 de milioane de dolari pentru a începe construirea vehiculului cu trei roți.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Patrick Dempsey și Porsche Design dezvăluie noua lor colaborare

Celebrul actor Patrick Dempsey este din nou în centrul atenției noastre, bucurându-se de rolul de ambasador al mărcii Porsche Design.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Biroul inspirat de avioanele de luptă de epocă este noua fascinație a pasionaților de aviație

Numit Aviator Executive Desk, această piesă de mobilier măsoară 243 cm lățime și 78 cm înălțime. Constând dintr-un motor cu reacție din aluminiu și aripi în structura sa de bază, acest birou spațios este ideal pentru birouri și poate chiar pune accentul pe studiul tău acasă.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN