Chanel dezvăluie cele mai luxoase ceasuri ale sezonului

La doar câteva săptămâni după ce a sărbătorit centenarul parfumului No. 5, casa Chanel continuă fuziunea extremă a know-how-ului său cu un nou set de ceasuri Mademoiselle Privé Bouton. Piese misterioase foarte rare.

Într-un moment în care majoritatea producătorilor și-au dezvăluit momentele importante la începutul sezonului, Chanel Horlogerie pariază pe motive mai exclusive. Casa continuă să producă ceasurile în ediții limitate și lansează un al doilea model Mademoiselle Privé Buton în cel mai pur stil Chanel.

Colecția include 55 de piese, evident pentru că Chanel nu-și lasă niciodată numerele statement la voia întâmplării pentru ceasurile cu manșetă de lux. Pe lângă potopul de carate, dialogul dintre diferitele chei ale casei este cel care fascinează, între broderia Lesage sau piele matlasată cu chicul parizian. 

Dacă cealaltă piesă emblematică ștampilată cu numărul 55 nu a fost de vânzare în acest sezon (și anume colierul No. 5 haute joaillerie cu un diamant unic de 55,55 carate), această serie limitată de ceasuri prețioase ar trebui, la fel ca primele nume, să fie sold-out foarte curând.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Hermès prosperă! A avut cel mai bun trimestru din ultimii ani

Vânzările producătorului de genți Birkin Hermes au crescut în al doilea trimestru, mai mult decât dublu față de aceeași perioadă a anului trecut, întrucât măsurile antiCovid-19 s-au relaxat în întreaga lume, iar cumpărătorii, în special în Asia și Statele Unite, au revenit fizic în magazine.

Antonia, dezvăluiri despre relația cu fiica ei

Antonia și fiica ei din prima căsnicie, Maya, au o relație extrem de specială. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că se înțeleg foarte bine și, de regulă, ea merge la micuță, căci locuiește în Italia.

Conceptul Porsche Vision Renndienst Electric Van va avea șase locuri. Scaunul șoferului va fi central

Anul trecut, Porsche a surprins pe toată lumea prin lansarea unei cărți numite Porsche Unseen care conținea 15 studii de design realizate de producătorul german de automobile între 2005 și 2019.

Y2K Fashion | Tendințele anilor 2000 sunt din nou pe val

Anii 2000 și-au pus amprenta asupra modei. Toate acele piese vestimentare și accesorii pe care le adorai când erai mică se poartă, iată, anul acesta.

Noile căști fără fir Bang & Olufsen au funcție de anulare a zgomotului

Noile EQ-uri Beoplay dispun de anulare activă a zgomotului, astfel încât să nu fie necesar să o activați sau să o dezactivați.

Uimitoarele case de vacanță pe care le poți cumpăra cu 1 milion de dolari

Casele de vacanță sunt unul dintre acele lucruri la care aspiră mulți oameni. Deși restricțiile de călătorie sunt încă în vigoare în multe părți ale lumii, este încă distractiv să visăm la locurile în care am putea ateriza dacă am decide să cumpărăm o casă de vis în străinătate.

Richard Mille | Noul RM 029 Automatic Le Mans Classic aduce un omagiu legendarei curse auto

Richard Mille lansează RM 029 Le Mans Classic, un ceas în ediție specială, pe verde și alb. Ceasul de 176.000 de dolari este limitat la doar 150 de piese în întreaga lume.

Trend alert | Utility este noul athleisure?

Utilitatea este de ajutor pentru femeile care tânjesc după modul funcțional în momente de incertitudine. Multor femei le place să amestece stilurile sportive în high fashion și îmbrăcămintea activă cu luxul; nu se poate nega că athleisure-ul a fost una dintre cele mai mari tendințe globale din anii 2010.

Grupul Kering, care deține Gucci, a înregistrat un profit uriaș

Vânzările grupului francez de lux Kering aproape s-au dublat în al doilea trimestru, pe măsură ce restricțiile s-au relaxat în mare parte a lumii, eticheta sa de modă Gucci accelerând brusc și sperând să valorifice în continuare anul centenarului său.

Paris Hilton, însărcinată cu primul ei copil

Paris Hilton ar fi însărcinată cu primul ei copil, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.

Cum arată mega-iahtul pe care Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu Ben Affleck

Lumea vorbește despre cum reușeșete și ce face Jennifer Lopez ca să arate fabulos la 52 de ani. Rețelele sociale sunt pline de imagini cu vedeta care arată uluitor încât nici măcar nu l-au observat pe Ben Affleck în preajma ei.

Gisele Bündchen dezvăluie trucurile sale de frumusețe pentru o piele frumoasă

„Suntem ceea ce mâncăm”, spune Gisele Bündchen. Supermodelul brazilian are o piele fără cusur la 41 de ani. Și totul se datorează unui ritual bine pus la punct, pe care îl respectă cu sfințenie.

Cum arată mega-iahtul pe care Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu Ben Affleck

Lumea vorbește despre cum reușeșete și ce face Jennifer Lopez ca să arate fabulos la 52 de ani. Rețelele sociale sunt pline de imagini cu vedeta care arată uluitor încât nici măcar nu l-au observat pe Ben Affleck în preajma ei.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
RoseDior, colecție de bijuterii fine inspirate de floarea preferată a lui Christian Dior

Dior a lansat colecția „RoseDior” de „haute joaillerie”, un concept care împrumută din „haute couture”-ul de la Săptămâna Modei.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Chanel devine Electro-Pop cu ceasul J12 Electro „Rainbow”

Inspirat de ceea ce Chanel numește Electro culture din anii 1990, casa franceză tocmai a dezvăluit un nou ceas în ediție limitată, J12 Electro. O scenă progresivă bazată pe muzică și artă, care a crescut din locurile nocturne din cele mai elegante orașe din lume. Aspectul este luminos, colorat, optimist și încrezător.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Roger Dubuis lansează ceasul realizat din anvelopele de curse Pirelli

Fiecare secundă contează în curse și unirea a două nume performante în acest joc este o veste senzațională. Din această colaborare s-a născut Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli, un ceas de lux care țese cauciucul Pirelli în cel mai inovator design de curea de ceas.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Noua colecție Louis Vuitton High Jewelry, un omagiu aduce fondatorului casei

În urmă cu două sute de ani, s-a născut marca franceză de lux Louis Vuitton. Pentru a sărbători, casa a dezvăluit o nouă colecție High Jewelry inspirată de formidabilul fondator și impactul său asupra industriei în general.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Licitații | Primul Patek Philippe cu cadran verde depășește estimările de vânzare

La începutul acestei luni, a fost lansat un nou Patek Philippe Nautilus cu un cadran verde măsliniu. Specialiștii au numit-o cea mai tare lansare din 2021. Acum, un exemplar care nu a fost niciodată purtat s-a vândut la licitație, depășind toate estimările de preț.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN