La poalele munților, cu vedere la mare, aproape de granița italiană, clădirea rotundă care găzduiește Mirazur oferă un decor idilic. Pătrunsă în vegetație luxuriantă, se află la poalele unui deal pe trei nivele. Sala de mese spațioasă, elegantă și luminoasă oferă cel mai frumos view care cuprinde marea și orașul Menton printr-un golf circular lung.
Noma este un restaurant de două stele Michelin, condus de bucătarul-șef René Redzepi din Copenhaga, Danemarca. Numele este o abreviere syllabică a celor două cuvinte daneze „nordisk" (nordic) și „mad" (mâncare). Deschis în 2003, restaurantul este cunoscut pentru reinventarea și interpretarea sa în bucătăria nordică.
Asador Etxebarri (Axpe, Spain)
Asador Etxebarri este un restaurant spaniol din Atxondo (Biscaya), tara bascilor. Bucătarul este Victor Arguinzoniz, care gătește totul pe grătar. Astfel, toate felurile de mâncare, chiar și desertul, au gust de grătar.
Gaggan este un restaurant condus de bucătarul-șef Gaggan Anand din Bangkok, Thailanda. În 2018, acesta a fost numit cel mai bun restaurant din 50 de restaurante din Asia. Gaggan a câștigat două stele Michelin în prima ediție a ghidului Michelin din Thailanda în 2018.
Eleven Madison Park (New York, SUA)
Acesta este cel mai căutat restaurant în perioada verii, nu doar pentru mâncarea savuroasă pregătită e cheful elvețian Daniel Humm, ci și pentru amplasamentul spectaculos al locației.
Cosme este un restaurant din districtul Flatiron din New York, care servește preparate din bucătăria mexicană, de la bucătarii Chefs Enrique Olvera și Daniela Soto-Innes, alături de partenerul de afaceri Santiago Perez. Bucătăriile își au rădăcinile în arome și tradiții mexicane, în timp ce celebrează ingrediente locale și sezoniere din Valea Hudson și din regiunea înconjurătoare. Programul de băuturi Cosme se concentrează pe spirite artizanale și oglindește bucătăria sa, lăsând ingredientele de înaltă calitate să strălucească.
Centra este cel mai potrivit loc pentru a încerc bucătăria peruană. A fost numit, trei ani la rând, cel mai bun restaurant latino-american, iar chef Virgilio Martinez, împreună cu sora sa au făcut o cercetare serioasă în domeniul culinar local, înainte să se apuce de lucru.
Lima se bucură de două restaurante clasate în topul internațional. Maido, care se traduce prin „Bine ați venit”, în limba japoneză, este o locație foarte frumos amenajată, iar chef Mitsuharu Tsumura se bucură de o experiență foarte vastă, urmând cursuri culinare în America și Japonia.
Mugaritz (San Sebastian, Spain)
Andoni Luis Anduriz, cheful restaurantului Mugaritz, a venit cu un concent nou și jovial: o masă servită acolo este văzută ca o experiență, ceva unic, care să te facă șă îți reamintești locul mereu. Pe scurt, la Mugaritz, începi cina într-un loc, și treci prin alte 20 până o termini.
Un loc cu tradiție, un restaurant care a trecut din generație în generație ca moștenire de familie, o poveste parcă desprinsă dintr-un film. Spațiul este ultramodern, cumva în contrast cu istoria generoasă pe care o are. Toate acestea, plus un chef pasionat, fac din Steirerech cel mai bun restaurant vienez.
Alessandro Michele și-a găsit o nouă funcție importantă. Designerul italian în vârstă de 51 de ani a fost numit noul director de creație al casei Valentino, după plecarea surprinzătoare a lui Pierpaolo Piccioli.
Lexus a făcut lucrurile mai puternice, rapide și spectaculoase cu anunțul noului iaht de lux LY680.
Gică Hagi, Simona Halep, George Copos și Andreea Bănică sunt patroni de hoteluri, pe Litoral. Plata este, desigur, pe măsura distracției și a confortului.
Delia a dat din nou „lovitura” cu o ținută confecționată din plase de rafie.
În ciuda tuturor așteptărilor, designerul italian aflat în fruntea Casei Romane din 2008 și-a anunțat plecarea printr-un comunicat de presă.
Ceasul Asteroid de la ceasornicarul de lux eponim Greco-Genève este un ceas cu adevărat unic sculptat dintr-un meteorit, aparținând centurii de asteroizi care a căzut în Argentina.
Adrian Mutu este foarte atent la imaginea sa, așa că de curând a decis să calce pragul medicilor esteticieni.
Orice pe care este scris Louis Vuitton este special, iar dacă ești special, vei fi binevenit într-o lume cu Louis Vuitton emblemat pe el.
O firmă de turism spațial l-a angajat pe bucătarul Rasmus Munk, al cărui restaurant Alchemist are două stele Michelin, pentru a crea o masă tematică specială pentru zborul său cu balonul spațial.
Lumea autovehiculelor de lux și a colaborărilor cu whisky-uri de ultimă generație tocmai a devenit puțin mai mare – și mult mai scumpă – odată cu introducerea noului Macallan Horizon.
Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsă de flăcări, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actriță se afla la Londra.
Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat român în 2024, cu o avere de aproximativ două miliarde de dolari.
Pentru al 22-lea an consecutiv, compania de marketing Distinctive Assets, cu sediul în Los Angeles, le-a oferit celebrităților cadouri generoase, constând în produse unice și experiențe de călătorie de lux.
Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?
Fendi arată întotdeauna fabulos și va fi mereu, dar la recenta prezentare de modă Fendi pentru bărbați toamna/iarna 2024, am descoperit că marca de lux sună și grozav.
Cea mai rapidă mașină de șosea din lume, cu o viteză maximă de 300 km/h, a fost scoasă la vânzare.
După ce a creat un brand inestimabil de prețios în automobile, Mercedes-Benz se extinde în lumea imobiliară cu un nou brand numit Mercedes-Benz Places.
Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate