Ceasuri inspirate de frumusețea faunei sălbatice

Tehnici decorative și inovatoare extraordinare aduc la viață minuni ale naturii.

Cartier

„Vrajă” este cuvântul care descrie modul în care se transformă cadranul Révélation d'Une Panthère. Aproximativ 650 de diamante minuscule, tăiate genial, par să plutească liber peste cadranul alb, lăcuit în negru, dar atunci când înclinăm ceasul atât de ușor pentru a citi ora, diamantele încep să alunece, formând în cele din urmă conturul capului unei pantere. A durat cinci ani până când Cartier a dezvoltat această inovație, care suspendă diamantele într-o masă fluidă transparentă patentată sub cristalul de safir. La o mișcare ușoară, pietrele se preling încet în canale invizibile sculptate pe cadran. 

Dior

Casa a apelat la frumoasele grădini ale designerului Dior pentru inspirația din spatele ceasurilor sale unice. Acest ceas din aur alb Dior Grand Soir Reine des Abeilles 21 are o albină cu aripi care par să se miște o dată cu mișcările purtătorului. Insecta este încrustată cu safire, smaralde, diamante și rubine, precum și opal și pene. Diamantele rotunde care acoperă cadranul reprezintă stupul orbitor al reginei, czre este înconjurat de ramă. Piesa de 36 mm este dotată cu limbi de cuarț și curea de catifea neagră care conferă o notă de lux.

Chopard

Piesa de rezistență a colecției Red Carpet Collection 2020, care aduce un omagiu naturii, este acest ceas usb formă de bufniță. Pasărea încrustată în pietre prețioase este așezată în aur alb de 18 carate și împodobită cu diamante de 91, carate. Acestea sunt accentuate de safire în nuanțele curcubeului, care înconjoară cadranele gemene ce afișează două fusuri orare.

Harry Winston

La un an de la debutul unei variante mai mici, bijutierul dezvăluie Premier Lotus Automatic, o versiune mai mare, realizată din aur alb de 36 mm. Frumusețea florii de lotus - un motiv prețuit de casă - este sărbătorită într-o paletă romantică de roșu pe cadran. Acesta ia forma a două sculpturi din aur alb, împodobite cu sidef alb și roz, așezate pe un cadran din sidef sculptat cu un model ondulat. 164 de diamante tăiate cu măiestrie sunt așezate pe petale folosind o tehnică de grupare exclusivă, în timp ce 57 de diamante tăiate strălucitoare acoperă rama. Ceasul este echipat cu mișcarea mecanică elvețiană HW2014.

Hermès

Motivul acestui ceas de 38 mm Arceau Harnais Français Remix este o pereche de cai cu hamuri elaborate. Imaginea este adaptată după designul unei eșarfe vintage din mătase Hermès de Hugo Grygkar, un prolific designer intern care a lucrat cu marca între 1940 și 1959. Rama este încrustată cu 82 de diamante și încadrează Limoges, pictați manual pe un cadran din porțelan.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Conceptul de superyacht cu piscină infinită și cinema în aer liber

Dacă ați crezut că ați văzut totul atunci când vine vorba de modele inovatoare de superyachturi de lux, acest nou concept hibrid s-ar putea să fie dovada că v-ați înșelat.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co reînvie relicvele artistice

După ce a pus mâna pe un Basquiat în urmă cu câteva zile, bijutierul american lucrează acum cu artistul Daniel Arsham la un remake al legendarei Tiffany Blue Box. Adică aproape 49 de sculpturi inedite, care conțin o ediție specială a brățării Knot.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Brățările cu diamante ale Mariei Antoinette, scoase la licitație

Christie's va vinde brățările cu 112 diamante în total, la licitația Magnificent Jewels în noiembrie.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Noul ceas Bulgari în ediție ultra-limitată are un cadran care strălucește în întuneric

Cadranul Super-LumiNova de culoare verde aprins al ceasului negru de 43 mm iese în evidență în mod natural în mulțime.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Mercedes G-Wagen | Unul dintre cele mai vechi și mai tari SUV din lume este complet electric

Lumea automobilelor se îndreaptă spre electrificare când veți vedea un Mercedes G-Wagen electric sau ar trebui să-i spunem E-Wagen! Mercedes EQG este un concept, dar pare pregătit pentru producție și nu vom fi surprinși dacă va intra pe piață în următorii doi ani.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Acest concept de superyacht electric cu emisii zero are la bord o grădină verticală cu 3 etaje

Studioul de design Hidden Portside îmbină eleganța trecutului cu viziunea viitorului. Rezultatul este un concept de superyacht de 50 de metri axat pe durabilitate, numit Naboo.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN