Călătorii în spațiu cu un balon cu interioare Mercedes-Maybach

În curând veți porni în călătoria spațială într-un stil de neegalat, în calitate de partener Mercedes-Maybach, ca șofer oficial, cu Space Perspective, singura companie de experiență de zbor spațial neutră din carbon din lume.

Călătoria în spațiu este un privilegiu în sine. Cu toate acestea, experiența spațiului la vârful luxului ridică experiența la un alt nivel. Mercedes-Maybach a încheiat un parteneriat cu Space Perspective, singura companie de experiență de zboruri spațiale neutre din punct de vedere al carbonului. Înființată în 2019 de Jane Poynter și Taber MacCallum, Space Perspective a revoluționat călătoriile în spațiu, făcându-le sigure și accesibile celor care caută aventuri cu ingenioasa navă spațială Neptune.

Deci, cum se încadrează Mercedes-Maybach în această narațiune cerească? Brandul de lux va fi furnizorul oficial de transport pentru pasagerii Space Perspective, oferind versiuni premium ale SUV-ului EQS, inclusiv o ediție exclusivă complet negru. Discuțiile din interior sugerează chiar că marca germană de mașini de lux a contribuit la proiectarea interioarelor capsulei presurizate. Renumitul producător auto își va folosi vehiculele electrice pentru a transporta clientela Space Perspective.

„Colaborarea noastră cu Space Perspective va permite pasionaților de spațiu să experimenteze un lux de neegalat atât la sol, cât și pe măsură ce se apropie de granițele spațiului”, a declarat Daniel Lescow, șeful Mercedes-Maybach la Mercedes-Benz Group AG. Nava spațială electrică Neptune cu Mercedes-Maybach complet electric înseamnă un viitor durabil și bogat în inspirație, îmbunătățind experiența generală pentru exploratorii noștri”, a declarat Jane Poynter, fondator și co-CEO al Space Perspective.

Dincolo de doar vizitarea obiectivelor turistice, Space Perspective a redefinit experiențele cerești, oferind chiar și nunți în spațiu. Nava spațială Neptune prezintă un loc de nuntă de neegalat, plin cu priveliști uimitoare, un minibar și o toaletă amplasată discret. Compania se pregătește pentru zboruri de testare fără echipaj în acest an, cu misiuni cu echipaj planificate pentru 2024. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS

Simona Halep s-a întors în circuitul WTA în urmă cu aproape trei luni, respectiv pe data de 5 martie 2024. TAS a hotărât reducerea suspendării de patru ani pe care o primise la doar 9 luni.

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acum poți dormi într-un muzeu Ferrari sau în conacul „X-Men”, datorită Airbnb

Noul program „Icoane” al Airbnb include experiențe singulare care au rădăcini în cultura pop.

hourglass_full 28 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Lamborghini a dezvăluit patru modele camuflaj în ediție limitată pentru Sterrato

La câteva zile după ce a dezvăluit Huracan STJ ca fiind ediția finală a Lamborghini, emblematica marcă italiană a introdus patru noi modele în ediție specială pentru supercarul Sterrato pentru toate terenurile.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cea mai scumpă masă din lume va costa 495.000 de dolari și va fi servită într-un balon spațial

O firmă de turism spațial l-a angajat pe bucătarul Rasmus Munk, al cărui restaurant Alchemist are două stele Michelin, pentru a crea o masă tematică specială pentru zborul său cu balonul spațial.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Macallan și Bentley costă mai mult decât o mașină nouă

Lumea autovehiculelor de lux și a colaborărilor cu whisky-uri de ultimă generație tocmai a devenit puțin mai mare – și mult mai scumpă – odată cu introducerea noului Macallan Horizon.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL