Vacanță virtuală: Cele mai frumoase fotografii de călătorie din 2020

2020 a fost un an ciudat! La începutul anului aveam libertatea de a ne mișca și de a călători unde ne poftea inima, apoi a venit pandemia de Covid-19 și ne-a distrus toate planurile, închizându-ne în case.

În luna martie, pandemia de coronavirus a schimbat viața așa cum o știm. Fotografii de călătorie și-au făcut însă curaj, și, în ciiuda tuturor resitricțiilor, și-au folosit apartatele foto pentru a surprinde lumea, împărtășind imaginile lor cu cei incapabili să se aventureze mai departe de orașul nostru.

În cel mai bun caz, fotografia de călătorie inspiră, intrigă și informează. Ne face să ne imaginăm o aventură, chiar din confortul canapelei. Ne poate stimula să ne planificăm de fapt o călătorie de vis pe care am căutat-o ​​de mult. Sau imaginile pot dezvălui o posibilă nouă călătorie care ne surprinde imaginația.

Aceste fotografii nu numai că arată frumusețea naturală și creată de om a lumii noastre, dar ne pot oferi și o privire asupra altor oameni și culturi și a frumuseții umane.Când sunteți dornici să vedeți o altă parte frumoasă a lumii - Lacul Geneva din Elveția, Marele Zid al Chinei, Capadocia Turciei - reveniți aici pentru inspirație.

Tokyo: În camera de instalare digitală „Forest of Lamps” care face parte din expoziția TeamLab de la Mori Building Digital Art Museum, lămpile suspendate se aprind pe măsură ce vizitatorii se apropie. Fotografie făcută pe 14 octombrie.

Paris: Muzeul d'Orsay este găzduit în fosta Gare d'Orsay, o gară de Beaux-Arts finalizată în 1900. Marele ceas este un memento al istoriei sale.

Barcelona, ​​Spania: O femeie se bucurăde soare după o furtună pe faleza din Barcelonea, pe 14 octombrie.

Aparecida, Brazilia: Capela Lumanărilor din Bazilica Maicii Domnului din Aperecida este fotografiat[ pe 12 octombrie, ziua sărbătorii catolice a Maicii Domnului din Aperecida.

Isère, Franța: Stațiunea de schi Les Deux Alpes a fost deschisă pentru sezonul 2020/2021 pe 17 octombrie.

Okunikko, Japonia: Kegon Falls, în Parcul Național Nikko, este înconjurat de stejar mongol, arțar, azalee și alți copaci, făcându-l un loc deosebit de frumos de toamnă.

Crimeea: Un balon în formă de inimă zboară lângă platoul Aq Qaya (White Rock), ca parte a Festivalului de baloane din Crimeea, organizat în septembrie.

Phuket, Thailanda: Complexul de lux Vijitt este neobișnuit de liniștit în septembrie 2020 din cauza restricțiilor de călătorie legate de Covid.

Funen, Danemarca: Castelul Egeskov de pe insula daneză Funen este un remarcabil castel renascentist.

Cappadocia, Turcia: Un grup turistic călărește cămile prin regiunea Cappadocia din Anatolia Centrală, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO renumit pentru stâncile sale de coș, excursiile cu balonul cu aer cald, orașele subterane și hotelurile tip boutique sculptate în stânci.

Rovaniemi, Finlanda: Cel mai bun moment pentru a asista la aurora boreală din capitala Laponiei este între septembrie și martie.

Wuhan, China: În orașul în care a apărut pentru prima dată Covid-19, Templul budist Guiyuan s-a redeschis în septembrie, pentru prima dată de la izbucnire.

Pagina, Arizona: Horseshoe Bend, pe râul Colorado, este una dintre cele mai faimoase formațiuni naturale din America.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Paradisul din Pacific se redeschide călătorilor internaționali

Fiji este gata să primească din nou turiști până la sfârșitul anului 2021. Națiunea insulară intenționase inițial să-și redeschidă granițele către turiști în decembrie, dar această dată ar putea fi mutată pe măsură ce programul de vaccinare al țării continuă.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
În culisele noii expoziții MET „În America: un lexic al modei”

Ce înseamnă moda americană? Andrew Bolton, curator al Institutului de costume Wendy Yu, pare puțin exasperat de întrebare. În opinia sa, ea poate fi rezumată în trei termeni: eterogenitate, diversitate și pluralism.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Facebook s-a asociat cu Ray Ban pentru a lansa ochelari inteligenți. Cât costă o pereche

Abia anul trecut, Facebook a anunțat planurile de a intra pe segmentul de articole portabile inteligente cu prima sa pereche de ochelari inteligenți în parteneriat cu EssilorLuxottica - producătorii de ochelari Ray-Ban.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Tur privat al spectaculosului spa Dior Cheval Blanc și a piscinei sale cu o mie de reflecții

Dior Spa Cheval Blanc își deschide porțile în inima Samaritaine. Un loc excepțional care ar trebui să devină unul dintre cele mai populare temple de frumusețe și wellness din Paris.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Telosa | Cum va arăta cel mai nou megacity din deșert

Planul miliardarului american Marc Lore este să dezvolte un oraș futurist într-una din regiunie deșertice din Statele Unite.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acest seif mobil indestructibil dă interiorului un aspect modern și trece neobservat

Seiful seamănă cu o valiză. Noul produs personalizat de la designerul de interior Ali Bakhtiar, cu sediul în Dubai, este cutia de securitate supremă pentru bogați.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL