Vacanță virtuală: Cele mai frumoase fotografii de călătorie din 2020

2020 a fost un an ciudat! La începutul anului aveam libertatea de a ne mișca și de a călători unde ne poftea inima, apoi a venit pandemia de Covid-19 și ne-a distrus toate planurile, închizându-ne în case.

În luna martie, pandemia de coronavirus a schimbat viața așa cum o știm. Fotografii de călătorie și-au făcut însă curaj, și, în ciiuda tuturor resitricțiilor, și-au folosit apartatele foto pentru a surprinde lumea, împărtășind imaginile lor cu cei incapabili să se aventureze mai departe de orașul nostru.

În cel mai bun caz, fotografia de călătorie inspiră, intrigă și informează. Ne face să ne imaginăm o aventură, chiar din confortul canapelei. Ne poate stimula să ne planificăm de fapt o călătorie de vis pe care am căutat-o ​​de mult. Sau imaginile pot dezvălui o posibilă nouă călătorie care ne surprinde imaginația.

Aceste fotografii nu numai că arată frumusețea naturală și creată de om a lumii noastre, dar ne pot oferi și o privire asupra altor oameni și culturi și a frumuseții umane.Când sunteți dornici să vedeți o altă parte frumoasă a lumii - Lacul Geneva din Elveția, Marele Zid al Chinei, Capadocia Turciei - reveniți aici pentru inspirație.

Tokyo: În camera de instalare digitală „Forest of Lamps” care face parte din expoziția TeamLab de la Mori Building Digital Art Museum, lămpile suspendate se aprind pe măsură ce vizitatorii se apropie. Fotografie făcută pe 14 octombrie.

Paris: Muzeul d'Orsay este găzduit în fosta Gare d'Orsay, o gară de Beaux-Arts finalizată în 1900. Marele ceas este un memento al istoriei sale.

Barcelona, ​​Spania: O femeie se bucurăde soare după o furtună pe faleza din Barcelonea, pe 14 octombrie.

Aparecida, Brazilia: Capela Lumanărilor din Bazilica Maicii Domnului din Aperecida este fotografiat[ pe 12 octombrie, ziua sărbătorii catolice a Maicii Domnului din Aperecida.

Isère, Franța: Stațiunea de schi Les Deux Alpes a fost deschisă pentru sezonul 2020/2021 pe 17 octombrie.

Okunikko, Japonia: Kegon Falls, în Parcul Național Nikko, este înconjurat de stejar mongol, arțar, azalee și alți copaci, făcându-l un loc deosebit de frumos de toamnă.

Crimeea: Un balon în formă de inimă zboară lângă platoul Aq Qaya (White Rock), ca parte a Festivalului de baloane din Crimeea, organizat în septembrie.

Phuket, Thailanda: Complexul de lux Vijitt este neobișnuit de liniștit în septembrie 2020 din cauza restricțiilor de călătorie legate de Covid.

Funen, Danemarca: Castelul Egeskov de pe insula daneză Funen este un remarcabil castel renascentist.

Cappadocia, Turcia: Un grup turistic călărește cămile prin regiunea Cappadocia din Anatolia Centrală, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO renumit pentru stâncile sale de coș, excursiile cu balonul cu aer cald, orașele subterane și hotelurile tip boutique sculptate în stânci.

Rovaniemi, Finlanda: Cel mai bun moment pentru a asista la aurora boreală din capitala Laponiei este între septembrie și martie.

Wuhan, China: În orașul în care a apărut pentru prima dată Covid-19, Templul budist Guiyuan s-a redeschis în septembrie, pentru prima dată de la izbucnire.

Pagina, Arizona: Horseshoe Bend, pe râul Colorado, este una dintre cele mai faimoase formațiuni naturale din America.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Adela Popescu revine pe sticlă. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage.

O tendință TikTok care a fost vizionată de 10 miliarde de ori a dat naștere colaborării Pringles și Caviar

Îți place destul de mult Pringles încât să dai 140 de dolari pe el? Nu este pentru a obține o aprovizionare pe viață, ci pentru o colaborare în ediție limitată cu The Caviar Company, care va asocia chipsurile emblematice cu caviarul de ultimă generație.

Primul proiect imobiliar al Dolce & Gabbana este un zgârie-nori înalt de 320 m în Miami

Orizontul strălucitor al Miami va primi un plus la modă sub forma unei clădiri negre cu nuanțe de fildeș, acoperită cu o coroană de aur elaborată.

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Inspirat de nouă capodopere din departamentul de sculptură, precum și de luminile și culorile muzeului, Lancôme a conceput o ediție limitată de produse de îngrijire a pielii și de machiaj semnate Lancôme x Louvre.

Supermodelul Bella Hadid, de nerecunoscut ca robot AI în noua campanie Marc Jacobs

Noua campanie Marc Jacobs „Heaven” din toamna anului 2023 a dezvăluit un nou avatar al Bellei Hadid și este chel!

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut.

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)

AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
O companie lansează „croaziera care nu se termină niciodată”

Life at Sea Cruises – care urmează să plece în noiembrie pentru o croazieră de trei ani în jurul lumii – consideră că oamenii sunt atât de entuziasmați de ideea de a naviga în jurul lumii fără oprire, încât vor continua călătoria la nesfârșit.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Resort de lux destinat exclusiv câinilor de talie mică, la Dubai

Canine Care Center My Second Home din Dubai îmbunătățește viețile prietenilor blănoși cu un centru exclusiv de îngrijire de zi și pensiune adaptat câinilor de talie mică.

hourglass_full 25 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Czinger 21C Blackbird Edition este o hipermașină hibridă, în ediție limitată, care aduce un omagiu celui mai mare avion spion creat vreodată

Au trecut mai bine de trei ani de când hipermașina hibridă radicală Czinger 21C și-a făcut debutul cu scopul de a perturba industria prin performanța sa și prin procesele inovatoare de fabricație implicate în realizarea lor. Poate vă amintiți că hypercarul american a reușit să stabilească un record de tură de 1 minut și 25,44 secunde în 2021 la WeatherTech Laguna Seca Raceway din California, depășind recordul anterior stabilit de McLaren Senna.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL