Top 5 cele mai scumpe camere de hotel din lume

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum trăiesc cei mai bogaţi oameni ai lumii sau unde se cazează când călătoresc, atunci sunteţi gata să vedeţi cele mai scumpe hoteluri din toate timpurile?

Aceștia se bucură de cele mai bune servicii, de camere imense cu piscine și cascade interioare, panorame de 360 de grade, valet sau bucătar personal, SPA și lista dorințelor continuă.

Penthouse la Hotel Martinez, Cannes

Hotelul Martinez din Cannes a fost deschis în 1929. Penthouseul de 3.200 de metri pătraţi, situat la etajul 7, dispune de toate facilităţile visate de client, care oferă o vedere memorabilă asupra golfului Cannes. Apartamentul compus din două dormitoare spațioase, o sufragerie decorată în stil deco dispune de un dressing room și două băi turcești.

Cost: 37.500 de dolari pe noapte

Apartamentul The Maharaj

Este cel mai scump loc de cazare din toată Asia, fiind situat în Palatul Raj. Cele patru etaje sunt conectate printr-un lift special. Primul etaj are un bar şi un salon privat, al doilea este un muzeu cu pereţi decoraţi cu frunze de aur, etajul 3 este o zonă de luat masa, iar al patrulea are o terasă şi un centru spa. Băile dispun de corpuri de aur, argint şi fildeş.

Cost: 45.000 de dolari pe noapte

Ty Warner Penthouse, SUA

Situat la etajul 52 al Four Seasons New York, apartamentul de 4.300 de metri pătraţi are cel mai mare preţ de cazare din SUA. Pereţii sunt decoraţi cu perle şi aur de 22 de karate. Oferă vedere către Central Park, beneficiază de majordom personal, un şofer privat şi un antrenor personal.

Cost: 50.000 de dolari pe noapte.

Vila Royal, Grecia

Vila este situată la Grand Resort Lagonissi, la malul mării, în Atena. Are băi de marmură, o zonă privată de masaj, o grădină privată, două piscine private încălzite şi o parcare exterioară.

Cost: 50.000 de dolari pe noapte

Royal Penthouse, Elveţia

Situat la ultimul etaj al hotelului Wilson din Geneva, apartamentul de 18.000 de metri dispune de o sală de mese pentru 26 de persoane, o sală de biliard, un centru media, o sală de şedinţe şi o terasă cu un telescop. În apartament există obiecte originale de artă, uşi blindate, ferestre antiglonţ, un sistem de detectare a mişcării şi chiar o echipă privată de securitate.

Cost: 80.000 de dolari pe noapte.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Paradisul din Pacific se redeschide călătorilor internaționali

Fiji este gata să primească din nou turiști până la sfârșitul anului 2021. Națiunea insulară intenționase inițial să-și redeschidă granițele către turiști în decembrie, dar această dată ar putea fi mutată pe măsură ce programul de vaccinare al țării continuă.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
În culisele noii expoziții MET „În America: un lexic al modei”

Ce înseamnă moda americană? Andrew Bolton, curator al Institutului de costume Wendy Yu, pare puțin exasperat de întrebare. În opinia sa, ea poate fi rezumată în trei termeni: eterogenitate, diversitate și pluralism.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Facebook s-a asociat cu Ray Ban pentru a lansa ochelari inteligenți. Cât costă o pereche

Abia anul trecut, Facebook a anunțat planurile de a intra pe segmentul de articole portabile inteligente cu prima sa pereche de ochelari inteligenți în parteneriat cu EssilorLuxottica - producătorii de ochelari Ray-Ban.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Tur privat al spectaculosului spa Dior Cheval Blanc și a piscinei sale cu o mie de reflecții

Dior Spa Cheval Blanc își deschide porțile în inima Samaritaine. Un loc excepțional care ar trebui să devină unul dintre cele mai populare temple de frumusețe și wellness din Paris.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Telosa | Cum va arăta cel mai nou megacity din deșert

Planul miliardarului american Marc Lore este să dezvolte un oraș futurist într-una din regiunie deșertice din Statele Unite.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acest seif mobil indestructibil dă interiorului un aspect modern și trece neobservat

Seiful seamănă cu o valiză. Noul produs personalizat de la designerul de interior Ali Bakhtiar, cu sediul în Dubai, este cutia de securitate supremă pentru bogați.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL