Licitații | Christie's este pe cale să scrie istorie cu Sakura Diamond

Este natural, roz și complet captivant. Nu, nu vorbim despre florile de cireș care înfloresc în toată Japonia în această primăvară, ci de super-rara Sakura Diamond pe care Christie's o scoate la licitație.

Prețioasa bijuterie roz-violet va fi parte a viitorului eveniment Magnificent Jewels din Hong Kong. Diamantul Sakura este cel mai mare de acest gen care a trecut vreodată sub ciocan; cântărește 15,81 de carate, ceea ce este impresionant atunci când consideri că mai puțin de 10% din diamantele roz din lume cântăresc vreodată mai mult de o cincime din carate.

Aceste pietre roz au o istorie interesantă la licitații. „Pink Legacy”, care cântărea aproape 19 carate, a fost vândută de Christie's pentru 50.660.000 de dolari în 2018. Înainte, celebrul diamant Graff Pink, cândva deținut de bijutierul american Harry Winston, a fost licitat în 2010 pentru SUA 46 de milioane de dolari, devenind cel mai scump diamant din lume la acea vreme.

La fel ca acele diamante roz, Sakura Diamond se califică ca o bijuterie Fancy Vivid, care este cea mai înaltă calitate oferită diamantelor colorate care prezintă o saturație strălucitoare. Dar ceea ce o face remarcabilă este culoarea și mai rară: o nuanță roz cu nuanțe violete, care seamănă foarte mult cu petalele florilor de cireș (sau, în japoneză, „sakura”).

Iar Diamantul Sakura nu se laudă doar cu raritatea; are și claritate. Se încadrează în categoria „Internally Flawless” de diamante, ceea ce înseamnă că nu are incluziuni vizibile. Cu alte cuvinte, este clar. Diamantul Sakura va fi licitat pe 23 mai și se așteaptă să aducă până la 300 de milioane de dolari.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Lamborghini aduce „la dolce vita” în New York. Facilități exclusive pentru cei mai fideli clienți

Raging Bull și-a consolidat prezența pe Coasta de Est cu un lounge VIP nou și un flagship în New York. Spațiul întins pe două etaje oferă 500 de metri pătrați de lux Lamborghini. Locul, care e plin de facilității mărcii din Sant'Agata Bolognese, Italia, va oferi oaspeților acces exclusiv la vehicule nemaivăzute, precum și expoziții personalizate și cea mai bună bucătărie italiană.

Antrenamentul TABATA pentru un corp perfect sculptat: ce avantaje oferă

20 de secunde de intensitate maximă, urmate de 10 secunde de odihnă timp de 4 minute: acesta este ritmul impus de antrenamentul TABATA capabil să tonifice corpul în timp record.

Costume de baie | Ce tendințe sunt în 2021

În fiecare vară, tendințele în materie de costume de baie se schimbă. În acest sezon, la modă sunt piese cu imprimeuri grafice și colorate, toate ancorate într-o manieră din ce în ce mai ecologică, dovadă fiind cel mai recent raport al platformei Stylight.

Karolina Kurkova, mămică pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul

Fostul fotomodel Karolina Kurkova a devenit mămică pentru a treia oară. Ea a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase.

Un conac din Bel Air de 88 de milioane $, cu spectacol de lumini 3D, rivalizează cu Disneyland

Există, de asemenea, o galerie de artă NFT și o platformă ascunsă pentru DJ în salonul principal.

Bentley mizează pe mașinile electrice

Primul automobil complet electric al lui Bentley va fi probabil un SUV care va fi lansat în 2025, spune CEO-ul mărcii. Bentley s-a angajat deja să aibă o gamă complet electrică până în 2030.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au bucurat împreună de o escapadă romantică într-o stațiune de schi de lux din Montana.

Ralph Lauren și Major League Baseball fac echipă pentru o colecție specială

Crescând în Bronx, Ralph Lauren a iubit jucătorii iconici, cum ar fi Mickey Mantle, în epoca de aur a baseballului din New York. Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a mărcii în 2018, designerul a fost invitat de New York Yankees să arunce primul pitch. În semn de recunoaștere a acelei ocazii speciale, marca a creat o colecție specială Yankees care s-a epuizat imediat.

Cum arată locuința de lux în care Melinda Gates s-a ascuns după anunţul divorţului de fondatorul Microsoft

Melinda Gates, fosta soţie a lui Bil Gates, s-a retras pe o insula din Caraibe, alături de copii, unde a închiriat o locuinţă de lux.

Licitații | Un ceas Patek Philippe a fost vândut pentru o sumă record

Unul dintre cele mai rare ceasuri din lume, un Patek Philippe Reference 2523 cu cadran Eurasian, a fost vândut duminică la licitație pentru 7,8 milioane de dolari.

Ariana Grande mai primește o figură de ceară

Muzeul Madame Tussauds primește o nouă vedetă la sediul său din Los Angeles. Nimeni alta decât cântăreața Ariana Grande, care s-a ales cu o figură de ceară.

Logomania | În 2021, logourile mărcilor devin bijuterii pentru nas și buze

„Moda revine” – deși este un slogan repetat frecvent, trebuie să recunoaștem că este una dintre regulile care guvernează lumea trendurilor. Ceea ce odată era considerat kitschos și fără gust, astăzi poate fi un adevărat hit. Acesta este și cazul logomaniei – moda pentru expunerea logo-urilor unor branduri renumite.

Monaco Grand Prix | Parteneriat unic între Louis Vuitton și Automobile Club Monaco

Casa de lux franceză a semnat un parteneriat multianual cu Automobile Club Monaco, organizatorul cursei de Formula 1 din Principatul Monaco.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Bugatti Chiron by Jacob & Co. | Remarcabilul ceas de 560.000 $ pare că are în interior un motor Supercar

Jacob & Co. lansează adevărate capodopere. Recent, marca newyorkeză a dezvăluit un nou tourbillon de mare complicație inspirat de Bugatti Chiron de mare putere.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Chopard își extinde colecția atemporală L'Heure du Diamant

Realizată cu măiestrie, colecția L'Heure du Diamant de la Chopard unește un simbol al eternității cu designul contemporan. Cele mai noi elemente ale elegantei colecții sunt un ceas, o pereche de cercei și două pandantive din aur alb cu diamante de cea mai înaltă calitate.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Noul Rolls-Royce Cullinan, proiectat de Drake, duce stilul gotic la un nou nivel

Un an de zile, atât a durat personalizarea SUV-ului de lux unic. Rolls-Royce Cullinan este poate cel mai grandios. Drake știe că există întotdeauna spațiu de îmbunătățit, așa că a apelat la Chrome Hearts pentru a schimba ceva.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany tocmai a lansat o nouă linie de inele de logodnă cu diamant - pentru bărbați

The Charles Tiffany Setting este o colecție care vizează mâna stângă a unui mire.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Kintsugi | Tehnica japoneză care repară obiectele sparte cu aur

Tehnica Kintsugi face posibilă repararea unui obiect sublimându-i formele. De asemenea, ilustrează o filozofie a vieții.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN