Kiki și Cristi, foști colegi la un reality show, acum au devenit iubiți

De curând s-a format un nou cuplu de foști colegi și concurenți la un reality-show celebru în toată lumea. Este vorba de foștii concurenți Cristian Dumitrache şi Kiki sau Cristina Constantinescu care au decis să fie împreună în ciuda diferenței de vârstă inte cei doi de 12 ani.

Până când se vot realiza noi sezoane al reality-show-urilor sportive fanii competiţiilor de supravieţuire savurează poveştile de dragoste dintre foştii concurenţi. Cristi Dumitrache (21 de ani) şi Kiki sau Cristina Constantinescu (33 de ani) se iubesc și se alintă reciproc - Obrăjor și Pișcotel. Pișcoțel e Kiki, Obrăjor e Cristi. Cei doi au dezvotat o conexiune specială încă de când au plecat din România ca rezerve în Dominicană. De atunci s-au admirat și s-au întâlnit ocazional la diverse evenimente dar și la clinica Skinmed, unde merg amândoi săptămânal pentru a-și îngriji sănătatea și frumusețea. La Gatto Lounge, acolo unde s-au văzut cu gașca și apoi singuri, și-au mărturisit ceea ce simt unul pentru celălalt, amândoi fiind liberi de alte relații în acest moment.

"E prea devreme să mă pronunț, însă trebuie să recunosc că simt ceva special pentru Cristi. Am avut mari rezerve din cauza unor preconcepții... prima pe listă fiind diferența de vârstă dintre noi. Însă avnd posibilitatea să-l cunosc mai bine, a realizat că vârstă biologică nu e atât de relevantă când la baza exista încredere și sentimente puternice. Nu știu ce va fi, mă bucur doar de ceea ce este în prezent...;-)", a declarat Kiki. "Pentru Kiki am avut admirație încă din prima clipă în care am cunoscut-o. Am avut timp să ne descoperim în Dominicană, da mai ales după ce ne-am întors în țară. Totul a venit firesc, ne-am tot revăzut și am realizat că ne leagă mai mult decât amintirile de la Exatlon. Pișcoțel e foarte naturală, îmi place ambiția ei, dar mai ales faptul că radem mult împreună", a spus și Cristi. Amândoi visează să se întoarcă în Republica Dominicană, fie că și concurenți la diverse reality-showuri, dacă va fi posibil așa ceva, cât și că turiști.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Kate Hudson s-a logodit - FOTO

Actriţa Kate Hudson s-a logodit cu iubitul ei, Danny Fujikawa, după 5 ani de relație. Cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Cristiano Ronaldo - cel mai bine plătită vedetă de pe Instagram. Cât câștigă pe o postare

Ești cu adevărat o celebritate hot-shot până când ai numerele de pe Instagram care să o demonstreze? Anul trecut, Kylie Jenner a fost detronată de „The Rock”, care a câștigat un milion de dolari pe postare pe Instagram.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Kirsten Dunst a născut al doilea copil, „un înger, dar un înger flămând”

Actrița în vârstă de 39 de ani a anunțat nașterea băiețelului său într-un interviu pentru The New York Times. Kirsten Dunst i-a pus numele James Robert.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Fiica sa, Maria Iordănescu, s-a măritat sâmbătă. Naș a fost nimeni altul decât Gigi Becali.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu - FOTO

Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia, acolo unde se desfășoară Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted PEOPLE