Jucătorii PSG se îmbracă de la Dior

Un nume mare în industria modei, eticheta de lux îi îmbracă acum pe fotbaliștii clubului parizian și în afara terenului. Un parteneriat fără precedent pentru casa de modă.

După sosirea lui Lionel Messi care a adus PSG într-o nouă dimensiune, clubul parizian își revizuiește atracția. Pentru ieșirile oficiale ale jucătorilor săi în afara terenului, tricoul sport va face loc unei ținute Dior complete: o haină de cașmir pentru zi, un sacou și pantaloni, o cămașă albă și curele personalizate din piele neagră.

La începutul anilor 2000, acordurile de modă cu fotbaliști au depășit sfera ținutelor de meci, până atunci se limitau, în esență, la alianțe cu producătorii de echipamente sportive (Nike, Puma, Adidas etc.). Mai vizibili pe rețelele de socializare, jucătorii au devenit influenceri. Pentru aceasta, clubul parizian a demonstrat că știe să o facă. 

Îngrijorat de vestiarul fotbaliștilor săi din afara terenului, clubul s-a apropiat anterior de Berluti, apoi de marca germană Hugo Boss, în 2014, care la rândul său a creat costumele oficiale ale echipei. Au intrat în joc și branduri precum Levi's, Replay sau Bape, la fel ca și etichetele creative de modă precum Koché și Iro. Toți au participat la crearea unui cod vestimentar neoficial care demonstrează că fotbaliștii au o grijă deosebită pentru aspectul lor.

Dar clubul vrea să meargă mai departe: stilul trebuie să fie în concordanță cu rădăcinile PSG. Mai exact cu Paris. Clubul nu și-a reînnoit contractul cu brandul german, preferând un brand de lux parizian. „Paris Saint-Germain își continuă progresul de pionierat în lumea modei și a stilului de viață; împărtășește cu casa Dior aceeași pasiune pentru Paris, care contribuie amândoi, prin creativitatea lor, la strălucirea în întreaga lume”, subliniază PSG într-un comunicat de presă.

Casa de haute couture Dior se asociază pentru prima dată în isoria sa cu un club sportiv.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Îngrijirea pielii | Aceste ingrediente nu trebuie amestecate niciodată

Știm cu toții că uleiul și apa nu se amestecă bine, dar știați că vitamina C nu se combină cu retinolul, deoarece acest lucru poate duce la dezastru?

Furmark | Ce trebuie să știți despre noua certificare pentru sectorul blănurilor

Blana este unul dintre cele mai controversate subiecte din lumea modei, iar Furmark își propune să schimbe percepția asupra acesteia. Multe case de modă proeminente de lux și alte mărci de modă durabile au evitat utilizarea blănii în produsele lor din cauza îngrijorărilor legate de bunăstarea animalelor și de efectul negativ al comerțului asupra vieții sălbatice.

Lansare Apple | Noile produse ale gigantului tech

Apple a dezvăluit, luni, noi procesoare, laptopuri și AirPods. Este al doilea eveniment Apple din această toamnă și înseamnă că are acum gadgeturi gata de livrare pentru a le așeza sub brad de Sărbători.

Un iaht pentru Hollywood. Trimaranul inspirat de fetele Bond are piscină infinită și dormitor situat pe două niveluri

Lumea a fost întotdeauna fascinată de James Bond de zeci de ani și, cu cel mai recent film „No time to Die”, care a ajuns în cinematografe, oamenii nu au mai avut altceva de discutat.

Centenar Chanel No. 5 | Chanel dezvăluie primul său calendar Advent

Cu ocazia centenarului parfumului său iconic, casa parizian[ dezvăluie un calendar Advent pentru prima dată în istoria sa. O piesă excepțională, într-o ediție limitată.

Creatoarea Maria Lucia Hohan, dată în judecată! Ce acuzații i se aduc

Scandalul dintre Maria Lucia Hohan și fostul ei angajat Nicolae Narcis Moroșeanu a ajuns în faţa instanţei. Bărbatul o acuză pe creatoarea de modă că a început să-l înjure, să-l terorizeze și să-l umilească public.

Bugatti Centodieci, de 9,6 milioane de dolari, este cu un pas mai aproape de producție

Unul dintre cele mai exclusiviste modele de Bugatti din toate timpurile este aproape gata să-și ocupe locul la linia de start.

Aceste iPhone 13 Pro personalizate sunt inspirate de ceasurile Rolex. Au un preț pe măsură!

Sunteți cu adevărat înstărit dacă aveți un Rolex de etalat, un supercar de condus și o carcasă super-exclusivă pentru cel mai nou iPhone 13 Pro Max.

Michael Kors x 007: colaborarea care aduce glamourul Bond în garderoba ta de călătorie

Odată cu mult așteptata premieră a noului film Bond „No Time to Die”, urmează acum o cooperare exclusivă cu Michael Kors. Parteneriatul „MMK x 007” se concentrează pe glamourul și aventura pe care o reprezintă atât firma Bond, cât și marca Michael Kors.

Tendințe de toamnă | Manichiura americană schimbă definiția manichiurii franțuzești

În Statele Unite, manichiura franțuzească este mai simplă, dar cu atât mai colorată.

Jennifer Gates, nuntă extravagantă la New York

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill Gates, în vârstă de 25 de ani, se pregătește să se căsătorească cu logodnicul ei, Nayel Nassar.

Licitații | Tabloul rar de Botticelli estimat la 40 de milioane de dolari

Pentru a satisface una dintre cele mai mari fantezii ale cunoscătorilor de artă, casa de licitații Sotheby’s este pregătită să vândă un portret din secolul al XV-lea al artistului renascentist - Sandro Botticelli la viitoarea sa vânzare Old Masters din New York. Intitulată „Omul durerilor” (aprox. 1500), se așteaptă ca piesa să aducă aproape 40 de milioane de dolari.

Chanel a limitat achiziția celor mai populare genți de mână

„Realul este rar și rar este real” - acesta este etosul (în încercarea de a menține exclusivitatea) pe care încearcă Chanel să-l urmeze. Casa de modă populară și-a schimbat recent politica de vânzare pentru cele mai populare genți de mână, „Classic Flap Bag” și „Coco Handle”, pentru a le limita cumpărarea.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
Pierre Casiraghi, fiul prinţesei Carolina de Monaco, este noul ambasador al casei Dior

Omul de afaceri în vârstă de 34 de ani și fiul al prințesei Carolina de Monaco se alătură soției sale, jurnalista italiană Beatrice Borromeo, ca reprezentant al casei de modă franceze.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Fenomen: când moda se transformă în podcasting

Conduși de boom-ul podcast-ului și de constrângerile provocate de pandemie, creatorii de modă sunt mai vocali ca niciodată. O abordare care apropie moda de publicul său, afirmându-și în același timp legitimitatea culturală.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Colecția de primăvară / vară 2022 a lui Giambattista Valli conține modele pentru fiecare mireasă

Giambattista Valli a prezentat colecția sa de primavară/vară 2022 la Paris, oferind încă o dată mai mult decât doar un aspect de mireasă de neuitat. Creatorul de modă, care este cunoscut pentru utilizarea de volume și tul, este o veche cunoștință în industria nunții, deoarece, pe lângă designurile sale speciale pentru mirese, celelalte creații ale sale se încadrează adesea în contextul nunții.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION
Cottagecore | Când spectacolele de la Fashion Week ne inspiră să adoptăm tendința esențială a momentului

După ce a devenit virală pe Tiktok, tendința inevitabilă a momentului pare să dicteze și codurile podiumurilor de primăvară-vară 2022.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted FASHION
Balenciaga a adus Simpsonii pe podium la Săptămâna Modei din Paris

A fost mișcarea remarcabilă a săptămânii modei de la Paris. Balenciaga a debutat pe podium cu Homer și Marge Simpson, însoțiți de Bart, Lisa și Maggie. Kim Kardashian, Kanye West și Justin Bieber s-au alăturat Annei Wintour pentru a aplauda din primul rând.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted FASHION