Hublot și Depeche Mode lansează un ceas în ediție limitată

Hublot colaborează cu Depeche Mode pentru a crea o nouă versiune a Spirit of Big Bang. Noul ceas aduce un omagiu celui mai recent album al trupei britanice.

Numit după o expresie latină care înseamnă „să fii atent la moarte”, Memento Mori este un îndemn melodios să trăiești pe deplin în prezent și să îți prețuiești timpul petrecut pe Pământ. Ceasul în ediție limitată evocă aceste sentimente, combinând elemente emoționante cu orologeria de lux.

Intitulat pur și simplu Spirit of Big Bang Depeche Mode, noul model este complet negru și pare mai degrabă gotic decât New Wave, notează Robb Report. Are o carcasă din ceramică de 42 mm în formă de tonneau și o ramă ceramică asortată, decorată cu știfturi piramidale. Sub safir, cadranul negru este acoperit cu mici sfere ceramice negre care curg simbolic înainte și înapoi pe măsură ce încheietura mâinii se mișcă. Cadranul este, de asemenea, împodobit cu emblema craniului din videoclipul care anunță revenirea trupei și cu o clepsidră care simbolizează trecerea timpului. Numele Hublot este așezat în partea de sus, în timp ce un „DM” roșu este așezat în partea de jos, în onoarea trupei.

În centrul modelului Big Bang, calibrul HUB1710 are o frecvență de 4 Hz și oferă ceasului o rezervă de putere de 50 de ore. Mișcarea automată este complet vizibilă prin spatele carcasei. Partea din spate este, de asemenea, inscripționată cu numele formației. Pentru ca totul să fie complet, cureaua din cauciuc negru prezintă aceleași știfturi piramidale ca și carcasa frontală. Ceasul vine, de asemenea, cu o curea din țesătură reciclată, pentru cei care preferă ceva mai discret.

Formată în Basildon, Essex, în 1980, Depeche Mode a lansat 15 albume de studio, șapte albume live, 10 albume de compilații, 16 box-set-uri și 60 de single-uri în ultimii 40 de ani. Formația New Wave colaborează de ceva vreme și cu Hublot. Duo-ul s-a reunit pentru prima dată în urmă cu 14 ani pentru a sensibiliza publicul și a strânge fonduri pentru mai multe cauze de mediu și umanitare. De atunci, parteneriatul a fost reînnoit cu fiecare turneu ulterior al trupei și a strâns peste 2,3 milioane de dolari pentru Teenage Cancer Trust and Charity: Water. Hublot sponsorizează, de asemenea, turneul mondial Memento Mori.

Spirit of Big Bang Depeche Mode are un preț de 34.100 de dolari. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS

Simona Halep s-a întors în circuitul WTA în urmă cu aproape trei luni, respectiv pe data de 5 martie 2024. TAS a hotărât reducerea suspendării de patru ani pe care o primise la doar 9 luni.

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Bugatti și-a prezentat noua colecție de mobilier care este inspirată de hypercarurile sale

Trecând de la străzi la interioare, Bugatti transformă locuințe în spații distinse cu cea mai recentă ofertă.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Maserati lansează GranCabrio Folgore, decapotabila electrică cu peste 800 CP

Maserati și-a extins gama de vehicule electrice prin introducerea primului său automobil decapotabil alimentat de baterii.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vacheron Constantin a creat primul ceas cu parfumuri din lume

Ceasurile au evoluat de la doar a spune timpul la a exprima statutul, gustul și acum chiar și alegerile personale.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lexus lansează la apă iahtul de lux de 5 mil. $

Lexus a făcut lucrurile mai puternice, rapide și spectaculoase cu anunțul noului iaht de lux LY680.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Acest ceas de 1,1 mil. $ aduce un omagiu lui „Predator”, filmul cu Arnold Schwarzenegger în rol principal

Ceasul Asteroid de la ceasornicarul de lux eponim Greco-Genève este un ceas cu adevărat unic sculptat dintr-un meteorit, aparținând centurii de asteroizi care a căzut în Argentina.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Louis Vuitton și-a deschis primul apartament din lume în Singapore

Orice pe care este scris Louis Vuitton este special, iar dacă ești special, vei fi binevenit într-o lume cu Louis Vuitton emblemat pe el.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN