evian x Coperni: Când apa potabilă devine o experiență de modă

evian® și Coperni dezvăluie o nouă sticlă ediție limitată pentru sfârșitul anului, cu un design inovator, cuplat cu o experiență unică care ne invită să „privim mai atent” – la propriu.

Este colaborarea care ne încântă începutul de săptămână. Brandul avangardist de modă Coperni, care a devenit viral pe rețelele de socializare, ne surprinde încă o dată cu o colaborare îndrăzneață. Prin parteneriatul cu evian®, Casa dezvăluie o sticlă de apă de sticlă de 750 ml, pe urmele altor etichete prestigioase precum Balmain, Virgil Abloh și Jean-Paul Gaultier, oferind în același timp o experiență unică.

„Suntem încântați să dezvăluim această colaborare incredibilă cu evian® care permite designului și inovației să se împletească în interiorul acestor sticle în ediție limitată. Crescând în Franța, am colectat întotdeauna sticle evian în ediție limitată®, prin urmare este o onoare pentru noi să proiectăm versiune nouă astăzi”, dezvăluie duo-ul din fruntea Coperni, Sébastien Meyer și Arnaud Valliant. 

Cunoaștem creațiile unice ale lui Coperni care evocă o atemporalitate unică în lumea modei și a artei, din care este inspirat acest parteneriat dintre cele două mărci. Prin designul său inovator, noua sticlă ediție limitată oferă o experiență unică: privind în interior, descoperim o constelație care descrie istoria celor două mărci, care ne transportă într-o călătorie artistică, în care poezia, inovația și mișcarea. În centrul constelației se află o reprezentare a sursei emblematice de apă minerală naturală evian® din Evian-Les-Bains, întruchipând puritatea apei născute în inima Alpilor.

Pentru a amplifica experiența, evian® și Coperni au dezvoltat și coastere luminoase, care să fie plasate sub sticlă. Astfel iluminată, constelația se dezvăluie în transparență, pentru a-ți face masa să strălucească de ingeniozitate. „La evian, credem că inovația, imaginația și designul au puterea de a crea experiențe extraordinare. Colaborarea noastră cu Coperni pentru dezvoltarea acestei sticle reprezintă o sărbătoare a creativității, în conformitate cu filozofia noastră „Live”. Young” sau „Let’s” trăiește tânăr.” Designul său unic reprezintă nu numai frumusețea procesului natural de filtrare a apei noastre din inima munților, ci și poezia vieții”, adaugă Dawid Borowiec, Director Global al evian®.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Câți bani a câștigat Simona Halep în urma victoriei de la TAS

Simona Halep s-a întors în circuitul WTA în urmă cu aproape trei luni, respectiv pe data de 5 martie 2024. TAS a hotărât reducerea suspendării de patru ani pe care o primise la doar 9 luni.

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Stanciu Radu, candidat la funcția de consilier local pentru primăria Bușteni, din partea Partidului SOS, în mijlocul unui scandal de proporții

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acum poți dormi într-un muzeu Ferrari sau în conacul „X-Men”, datorită Airbnb

Noul program „Icoane” al Airbnb include experiențe singulare care au rădăcini în cultura pop.

hourglass_full 28 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Lamborghini a dezvăluit patru modele camuflaj în ediție limitată pentru Sterrato

La câteva zile după ce a dezvăluit Huracan STJ ca fiind ediția finală a Lamborghini, emblematica marcă italiană a introdus patru noi modele în ediție specială pentru supercarul Sterrato pentru toate terenurile.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cea mai scumpă masă din lume va costa 495.000 de dolari și va fi servită într-un balon spațial

O firmă de turism spațial l-a angajat pe bucătarul Rasmus Munk, al cărui restaurant Alchemist are două stele Michelin, pentru a crea o masă tematică specială pentru zborul său cu balonul spațial.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Macallan și Bentley costă mai mult decât o mașină nouă

Lumea autovehiculelor de lux și a colaborărilor cu whisky-uri de ultimă generație tocmai a devenit puțin mai mare – și mult mai scumpă – odată cu introducerea noului Macallan Horizon.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL