Ei sunt cei care au stat în spatele lui Călin Geambașu când părinții i-au întors spatele

Solistul și compozitorul Călin Geambașu, fost concurent de la "Școală Vedetelor" a trecut prin multe încercări în viață lui. În ultimii ani a avut probleme cu mama copilului lui dar și cu părințîi săi, în specială mama, CO2, așa cum ii spune el, dar și cu tatăl, cunoscutul solist și compozitor Petre Geambașu.

După cum povestește solistul, bunica să i-a fost mama și a postat un mesaj special pentru ea, în amintirea clipelor petrecute împreună. "Totul. Prin ea am învățat iubirea și sacrificiul de sine prin dărnicie și ocrotire. Ea și-a dat totul pentru mine. Fiecare zi din viața mea, până pe la vârsta de 15-16 ani, am fost doar alături de ea, sub protecția, grijă permanentă și bunătatea ei. Ea mă ducea, ea mă aducea de la Școală (vreo 20.000 de pași, iar între timp, spăla și gătea pentru toată familia, în orele când CO2 era subingineră la un serviciu unde se simula muncă, iar tatăl meu era prin străînătate sau se odihnea după șprițuri și poker cu prietenii).


Tot ea, Mama Bunica, și-a vândut unică ei garsonieră pentru a-mi cumpăra yo câteva aparate cu care urmă să îmi încep muncă în studioul propriu, iar apoi la Școala Vedetelor. Ea a fost acel PLUS de Magie în viața mea. Ah, și era și fostă asistentă medicală la copii. Injecțiile cu Penicilină erau aproape plăcute făcute cu mâna ei...După ce m-am mutat din casă părinților mei narcisiști (fix vis-a-vis am cumpărat apartament!), Mama stătea nemișcată în balcon, ore întregi în fiecare zi, doar să mă vadă ieșind câteva minute. Schimbăm niște zâmbete calde, apoi mă întorceam la muncă (lucrăm la emisiunea GENIALII, dar și alte comenzi). În acei ani munceam foarte mult în studio pentru a-mi putea achita apartamentul pentru care cu drag și în mod salvator mă împrumutase Petrescu George. Ea e Mama Bunica. Azi ar fi fost Ziua Ei. Te iubesc mereu!


Bunica - mama nu a fost singură persoană care l-a ajutat. Călin a mai dedicat un mesaj special pentru George Petrescu, un alt prieten care l-a ajutat enorm. "El este omul care în anul 2001 m-a salvat atunci când părințîi mei au refuzat să gireze un împrumut bancar pentru a-mi obține și yo independența locativă și a nu mai munci pentru ei, dormind și muncind într-o cameră de 12mp. Aveam deja 25 de ani și nu fusesem plătit niciodată, cu toate că în urmă muncii mele aveau mâncare în frigider și alte câteva familii.


Norocul meu a fost Școala Vedetelor... Datorită acestui OM am reușit să achit cash și integral apartamentul din care urmă să fiu evacuat! Acest OM mă cunoștea doar de 2 LUNI de zile și mi-a încredințat instant suma acelui apartament, fără că el să fie vreun milionar, precum erau prietenii părinților mei, milionarii anilor '90... Îți mulțumesc mereu, Georgescule!


Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Acest ceas uimitor A. Lange & Söhne este o creație unică ce nu are preț

Cea mai excepțională expoziție de mașini clasice din lume, Concorso d'Eleganza Villa d'Este, urmează să revină în octombrie, după o pauză de un an din cauza pandemiei.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul artistei care a postat un mesaj pe Instagram.

Șase tendințe remarcabile din Săptămâna Modei din New York

Săptămâna modei din New York a fost dominată de spectacole de modă desfășurate la interior dar și în exterior, petreceri și acele plimbări lungi în stilul străzii.

SpaceX | S-a scris istorie în turismul spațial

SpaceX, titanul tehnologic, a lansat miercuri primul zbor spațial complet civil de la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Misiunea, numită Inspiration4, a început fără probleme, întrucât o rachetă reutilizabilă Falcon 9 a fost lansată în spațiu cu un echipaj formată din patru membri.

ecommerce-ul din China va depăși 3,3 trilioane de dolari în 2025

În ciuda numărului scăzut de vânzări cu amănuntul în online în iulie, perspectivele de creștere pe termen lung pentru cumpărăturile online din China rămân puternice, a declarat Global Data.

Părul cenușiu este o tendință de coafură și un clasic al viitorului

Nu numai pe pistele și covoarele roșii femeile cu părul grizonat strălucesc. Părul cenușiu - natural sau colorat - este dorit din ce în ce mai des. Tendința se datorează, de asemenea, noilor produse de îngrijire și colorare, care fac atât de fascinat părul argintiu.

Televizorul 8K ce acoperă întregul perete și costă 1,7 milioane de dolari

De ce să aveți un televizor de perete dacă nu ocupă întregul perete? Aceasta pare a fi întrebarea la care producătorul LG răspunde atunci când prezintă cele mai noi televizoare LED.

Saint Laurent a revenit la calendarul Săptămânii modei din Paris

Casa de modă franceză revine la calendarul final din Paris, pentru primăvara anului 2022, cu un spectacol programat pe 28 septembrie la ora 20.00.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

Cel mai recent ceas Hublot conține cristale de aur crescute în laborator

Departamentul de metalurgie al ceasornicarului a reușit să recreeze cea mai rară formă de aur cunoscută de om.

Kendall Jenner și Zoë Kravitz, act de curaj la MET GALA. Apariții epice pe covorul roșu!

Lenjeria intimă vizibilă pe sub o rochie transparentă este noua tendință a vedetelor. Iar Kendall Jenner și Zoë Kravitz au adoptat-o la Gala Met 2021.

Alexandra Stan a divorțat după 5 luni de căsătorie

Alexandra Stan și Emanuel Necatu se pare că s-au despărțit după 5 luni de la nuntă. Aparent, bărbatul a șters deja toate pozele cu ei doi.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Kate Hudson s-a logodit - FOTO

Actriţa Kate Hudson s-a logodit cu iubitul ei, Danny Fujikawa, după 5 ani de relație. Cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Cristiano Ronaldo - cel mai bine plătită vedetă de pe Instagram. Cât câștigă pe o postare

Ești cu adevărat o celebritate hot-shot până când ai numerele de pe Instagram care să o demonstreze? Anul trecut, Kylie Jenner a fost detronată de „The Rock”, care a câștigat un milion de dolari pe postare pe Instagram.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Kirsten Dunst a născut al doilea copil, „un înger, dar un înger flămând”

Actrița în vârstă de 39 de ani a anunțat nașterea băiețelului său într-un interviu pentru The New York Times. Kirsten Dunst i-a pus numele James Robert.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Fiica sa, Maria Iordănescu, s-a măritat sâmbătă. Naș a fost nimeni altul decât Gigi Becali.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted PEOPLE
Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu - FOTO

Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia, acolo unde se desfășoară Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted PEOPLE