Cum va arăta prima mașină complet electrică a Lamborghini

Prima mașină complet electrică a Lamborghini va fi probabil un Grand Tourer cu 4 locuri, care ar putea fi lansat în 2028.

În aceeași săptămână în care Raging Bull a dezvăluit primul său hibrid de producție în serie, Revuelto, CEO-ul Stephen Winkelmann a oferit și cel mai bun indiciu de până acum despre ce să se aștepte de la primul EV al mărcii, potrivit Motor1.com. Debutul modelului alimentat cu baterii este încă la câțiva ani distanță, dar vehiculul complet nou va umple probabil o gaură în gama mărcii care există de zeci de ani.

Directorul executiv al Lamborghini a spus că modelul de debut complet electric al mărcii va fi probabil un mare tur. „Va fi un nou stil de caroserie, pentru că ceea ce lipsește din gama de astăzi este un GT 2+2 și cred că acesta ar fi o completare bună pentru cele două mașini super-sport și SUV”, a spus Winkelmann. 

Când a fost contactat pentru comentarii vineri dimineață, un reprezentant al producătorului de automobile a declarat pentru Robb Report: „Acesta este stadiul actual de planificare în ceea ce privește primul EV și este ceea ce spune domnul Winkelmann de peste un an. Nu există nicio confirmare oficială în acest moment.”

Au existat discuții în industrie că primul Lamborghini complet electric ar fi probabil un Grand Tourer cu o configurație de 2+2 locuri din 2021, iar Winkelmann a spus asta presei anul trecut. Ultimele cuvinte ale CEO-ului sugerează cu tărie că noua mașină va rivaliza cu eventualul 911 complet electric al Porsche , mai degrabă decât cu hipermașinile alimentate cu baterii precum Rimac Nevera și Pininfarina Battista. EV ar fi, de asemenea, primul Grand Tourer al producătorului de automobile de când Espada a ieșit din producție în 1978.

Primul EV al lui Raging Bull, oricare ar fi acesta, își va face debutul în 2028. Nu va fi pentru mult timp singurul model pur alimentat de baterii al mărcii. Un Urus complet electric este de așteptat să urmeze anul viitor. Între timp, Lamborghini, care și-a luat rămas bun de la V-12 pur cu combustie internă anul trecut, va începe să-și electrifice întreaga linie anul viitor odată cu lansarea lui Revuelto. Acesta va fi urmat anul viitor de versiunea hibridă a lui Urus și Huracán.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Adela Popescu revine pe sticlă. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage.

O tendință TikTok care a fost vizionată de 10 miliarde de ori a dat naștere colaborării Pringles și Caviar

Îți place destul de mult Pringles încât să dai 140 de dolari pe el? Nu este pentru a obține o aprovizionare pe viață, ci pentru o colaborare în ediție limitată cu The Caviar Company, care va asocia chipsurile emblematice cu caviarul de ultimă generație.

Primul proiect imobiliar al Dolce & Gabbana este un zgârie-nori înalt de 320 m în Miami

Orizontul strălucitor al Miami va primi un plus la modă sub forma unei clădiri negre cu nuanțe de fildeș, acoperită cu o coroană de aur elaborată.

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Inspirat de nouă capodopere din departamentul de sculptură, precum și de luminile și culorile muzeului, Lancôme a conceput o ediție limitată de produse de îngrijire a pielii și de machiaj semnate Lancôme x Louvre.

Supermodelul Bella Hadid, de nerecunoscut ca robot AI în noua campanie Marc Jacobs

Noua campanie Marc Jacobs „Heaven” din toamna anului 2023 a dezvăluit un nou avatar al Bellei Hadid și este chel!

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut.

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Mașinile de lux, la mare căutare în România. Pe ce modele au cheltuit românii o avere

Românii sunt tot mai atrași de mașinile de lux, iar apetitul acesta este demonstrat de sutele de modele care au fost achiziționate de la începutul anului.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Rolls-Royce pune gând rău viitorilor clienți

Producătorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce a decis să interzică definitiv pe oricine își vinde Spectre EV pentru profit.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
6,2 milioane de dolari pentru ceasul Patek al ultimului împărat al Chinei

Casa Phillips a scos la licitație câteva obiecte care i-au aparținut lui Aisin-Gioro Puyi, ultimul împărat al Chinei. Printre acestea se numără și un ceas Patek Philippe, care a fost adjudecat pentru 6,2 milioane de dolari.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Lamborghini donează 1 milion de euro regiunii italiene afectate de inundații

Lamborghini, compania italiană de mașini sport de lux, a donat 1 milion de euro unui fond de ajutor pentru regiunea Emilia-Romagna, unde inundațiile au provocat pagube însemnate și moartea a cel puțin 15 persoane.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna

Ferrari va dona un milion de euro populaţiei din regiunea Emilia-Romagna, Italia, afectată de inundaţiile devastatoare.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC