Cum îmbrățișează moda de lux jocurile video

De la Burberry la Balenciaga, numeroase mărci renumite experimentează tehnologia și inovația.

Odată cu apariția jocurilor video virale precum League of Legends și Animal Crossing: New Horizons, societatea, în special cei din Generația Z, a îmbrățișat jocurile virtuale acum mai mult ca niciodată. Aplicații precum TikTok au ajutat și la această virtualizare. Cu mulți angajați în mod constant pe computere, telefoane mobile și alte gadgeturile, jocurile video s-au infiltrat în membrii culturii pop și activităților de zi cu zi - un fapt exacerbat se pare numai de pandemie. 

The Game by Louis Vuitton

Dezvoltate inițial la sfârșitul anilor 1950, jocurile video au evoluat de la origini cu totul umile într-o industrie acum în plină expansiune. Modernizarea sectorului a venit odată cu crearea companiei digitale internaționale Atari. În tandem cu Nintendo, cele două puteri au creat jocuri precum Pac-Man și Pong, care au condus în cele din urmă la iterațiile de înaltă tehnologie care domină astăzi.

North Face x Gucci x Pokémon Go

Deși moda a îmbrățișat continuu tehnologia încă de la începuturile sale, mulți din industrie au ezitat să valorifice pe deplin atracția jocurilor video. Designeri precum Pierre Cardin, Alexander McQueen și Hussein Chalayan au revoluționat industria confecțiilor prin încorporarea unică a tehnologiei și a esteticii de perspectivă, dar acestea au existat în lumea noastră reală. Cu modele inovatoare, cum ar fi rochii pliabile, rochii cu roboți și îmbrăcăminte care se transformă într-un costum de protecție, acești designeri și mulți alții au contestat însăși noțiunea despre ceea ce poate fi moda. În ciuda efortului continuu de a fi la vârf în tehnologie, moda s-a străduit să integreze jocurile video în repertoriul său - o realitate care s-a schimbat foarte mult în ultimii ani.

Moschino x Sims

Cu o încercare la nivelul întregii industrii de a cuceri consumatorii mai tineri, brandurile de lux s-au unit cu o serie de producători și dezvoltatori notabili de jocuri video. Similar modurilor în care multe mărci s-au alăturat TikTok, îmbrățișarea jocurilor video este o încercare de a atrage un public nou și de a organiza conținut care se află la vârful modei. Și cu săptămâni de modă și prezentări care au avut loc practic în ultimul an, mișcarea de a îmbrățișa formatele digitale este firească pentru aceste case. Atât Marc Jacobs, cât și Valentino au conceput ținute pentru popularul joc Animal Crossing, care arată imensul crossover dintre modă și jocuri.

Louis Vuitton x League of Legends

Nu numai că se joacă cu conceptul de jocuri video, mărcile s-au contopit și într-un sector economic în plină dezvoltare - Bitcoin și NFT. NFT-urile - sau jetoanele nefungibile - sunt opere de artă digitale unice, care pot fi cumpărate și vândute folosind o monedă digitală. Platforma emergentă a atras persoane precum Paris Hilton și Justin Bieber și mărci precum Burberry și Louis Vuitton.

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace

Se pare că Andreea Bălan l-a iertat pe fostul ei soț, George Burcea, după ce acesta a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor. Actorul și-a cerut scuze pentru ieșirea sa, motiv pentru care artista i-a dat voie să-și viziteze fiicele.

Bugatti riscă și numește un CEO de doar 33 de ani

Bugatti, producătorul francez de super-mașini de 3 milioane de dolari, are peste un secol. Dar acum se confruntă cu ceea ce poate fi cea mai dificilă manevră pe care a trebuit să o efectueze vreodată: trecerea la un viitor electric.

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Denisa e “românul” care nu se plânge, nu urăște, nu omoară “capra vecinului”. Nu e perfectă, își recunoaște greșelile, nu îi e rușine să spună că nu știe, nu îi e teamă de eșec. Așa o caracterizează Mihai Morar.

Inspirațiile noastre pentru un machiaj fabulos de Revelion

Mai degrabă dinamică sau mai degrabă discretă? Află ce machiaj șic și elegant să alegi pentru a te inspira în acest sezon de sărbători.

Treziți-vă simțurile cu cea mai recentă colecție Haute Joaillerie de la Cartier

Este timpul pentru trezirea senzorială. Pe cât de jucăușă, pe atât de prețioasă, colecția de bijuterii Sixième Sens de la Cartier este o bucurie pentru ochi.

Căruciorul Mercedes-Benz îți permite să-ți plimbi micuțul prin confort și stil

Mercedes își continuă parteneriatul cu Hartan din Germania pentru o nouă colecție de cărucioare unice.

Kanye West, hotărât s-o recâștige pe Kim Kardashian, prin toate mijloacele!

Kanye West este obsedat de ideea de a-și recâștiga soția. Rapperul o pomenește pe Kim Kardashian în rugăciunile sale și pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ei din momentul relației lor.

Aston Martin îți ia rămas bun de la cea mai emblematică mașină din producția sa

Mașina V12 VANTAGE de la Aston Martin se întoarce pentru a pleca definitiv. Marca a anunțat o ediție limitată a legendarului model cu motor V12 pentru a-și lua rămas bun de la această mașină, un model care fi unul spectaculos.

Geanta de golf alimentată cu energie solară include difuzoare Bluetooth și un încărcător pentru smartphone

Noua geantă de la MNML Golf nu vă va ajuta să câștigați meciul de golf, dar vă poate face partida mai plăcută.

Un nou record pentru Banksy: cu cât s-a vândut „Charlie Brown”

„Charlie Brown” al lui Banksy s-a vândut cu 4 milioane de dolari la Săptămâna Artei de la Miami.

Virgil Abloh | Nouă creații care au marcat moda și nu numai

Designerul american, care a murit de cancer la vârsta de 41 de ani, era un dependent de muncă, nu se ocupa doar de modă. O privire asupra pieselor cheie care i-au marcat cariera, de la Off-White la Louis Vuitton.

Tendința actuală, „părul lichid”, promite un păr ultra strălucitor și ultra neted

Fără încrețire, fără fire rebele, îndreptare perfectă... Zoom pe tendința părului lichid, care susține un păr atât de mătăsos încât arată ca mătasea.

Ferrari lansează prima sa mașină complet electrică mai devreme decât ne așteptam

Se pare că Ferrari este în sfârșit gata să apese pedala în eforturile sale de electrificare.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
China depășește SUA și devine cea mai bogată țară din lume

În ambele puteri, cele mai mari economii ale lumii, mai mult de două treimi din bogăție se află în mâinile celor mai bogate 10% dintre gospodării, iar ponderea acestora a crescut.

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Bulgari și-a propus un obiectiv ambițios pentru 2022

Un nou pas făcut de unul dintre jucătorii puternici de la Place Vendôme: confirmă schimbarea rapidă pe care o traversează industria de bijuterii. Ce urmează?

hourglass_full 17 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Trump vinde bijuteria familia și obține un profit de 165 de milioane de dolari

Trump Organisation ar fi ajuns la un acord pentru a vinde hotelul din Washington pentru 375 de milioane de dolari, transmite BBC. Conform vânzării planificate, Trump International va fi redenumit Waldorf Astoria și va fi administrat de grupul Hilton.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Prețurile locuințelor vor fi puternic influențate de eficiența energetică, în următorul deceniu

Recent, după două săptămâni de discuții purtate la Glasgow, s-a încheiat Conferința COP26. Lideri reprezentând 200 de națiuni au analizat toate posibilitățile prin care pot fi combătute schimbările climatice. Unul dintre punctele de dezbatere a fost reprezentat de reducerea emisiilor de carbon.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Primul iPhone cu mufă USB-C | Prețul său de vânzare a depășit toate așteptările

Apple poate acum să spună ce sumă sunt oamenii dispuși să plătească pentru un iPhone cu USB-C: 86.001 de dolari.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ECONOMIC