Cottagecore | Când spectacolele de la Fashion Week ne inspiră să adoptăm tendința esențială a momentului

După ce a devenit virală pe Tiktok, tendința inevitabilă a momentului pare să dicteze și codurile podiumurilor de primăvară-vară 2022.

Tendința Cottagecore promovează viața lentă. Departe de stilurile de viață contemporane expuse constant stresului, tendința actuală pledează pentru o revenire la lucruri simple, apropiate de natură. Și anume: viața la fermă, contactul cu animalele, plimbările în pădure. Plăceri dulci impregnate de nostalgie, pe scurt, care sporesc viața la țară, în special în rândul tinerilor. 

Khaite

Acest spirit idealizat cu hashtag-uri pe rețelele de socialziare, este obiectul, ironic, al unui adevărat buzz. De asemenea, pe cea mai populară aplicație a generației Z, TikTok, un utilizator a început să posteze, la sfârșitul anului 2019, scurte videoclipuri care să compileze momente bucolice din viața sa rurală, din caravana sa parcată în păduri, găina care se plimba în aer liber, citirea unui roman pe o pătură tricotată manual.

Michael Kors

Această evadare este invidiată de mulți. Cu atât mai mult după închiderile repetate care au dus la schimbări în stilul de viață, există un exod spre mediul rural al locuitorilor de la oraș. Mișcarea ar fi inspirat, de asemenea, prezentările de modă pentru primăvară-vară 2022, din New York și Paris? În mod intenționat sau nu, Longchamp a făcut-o semnătura lookbook-ului său, Khaite și-a amenajat pasarela într-un cadru forestier, arătând modelele din mijlocul copacilor, Michael Kors avea ca fundal un decor înflorit. Aceeași poveste o regăsim la Marine Serre.

Jason Wu

Revenirea la o viață simplă

Aspectele de pe podiumuri, pare, de asemenea, să fie în ton cu mișcarea, cu look-uri extrem de simple. Hairstiliștii și make-up artiștii, și ei pariază pe spiritul boem cu împletituri și răsuciri lejere. Când vine vorba de machiaj, acest lucru se traduce prin tenuri ultra-proaspete, a căror roșeață sugerează o plimbare în aerul proaspăt. Cuvântul cheie este, fără îndoială, naturalețe! Pigmenții de bază care dispar pe piele, din ochi, sunt lipsiți de orice material, buzele abia sunt acoperite de luciu. Mai mult ca niciodată, mai puțin este mai mult!

Altuzzara
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace

Se pare că Andreea Bălan l-a iertat pe fostul ei soț, George Burcea, după ce acesta a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor. Actorul și-a cerut scuze pentru ieșirea sa, motiv pentru care artista i-a dat voie să-și viziteze fiicele.

Bugatti riscă și numește un CEO de doar 33 de ani

Bugatti, producătorul francez de super-mașini de 3 milioane de dolari, are peste un secol. Dar acum se confruntă cu ceea ce poate fi cea mai dificilă manevră pe care a trebuit să o efectueze vreodată: trecerea la un viitor electric.

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Denisa e “românul” care nu se plânge, nu urăște, nu omoară “capra vecinului”. Nu e perfectă, își recunoaște greșelile, nu îi e rușine să spună că nu știe, nu îi e teamă de eșec. Așa o caracterizează Mihai Morar.

Inspirațiile noastre pentru un machiaj fabulos de Revelion

Mai degrabă dinamică sau mai degrabă discretă? Află ce machiaj șic și elegant să alegi pentru a te inspira în acest sezon de sărbători.

Treziți-vă simțurile cu cea mai recentă colecție Haute Joaillerie de la Cartier

Este timpul pentru trezirea senzorială. Pe cât de jucăușă, pe atât de prețioasă, colecția de bijuterii Sixième Sens de la Cartier este o bucurie pentru ochi.

Căruciorul Mercedes-Benz îți permite să-ți plimbi micuțul prin confort și stil

Mercedes își continuă parteneriatul cu Hartan din Germania pentru o nouă colecție de cărucioare unice.

Kanye West, hotărât s-o recâștige pe Kim Kardashian, prin toate mijloacele!

Kanye West este obsedat de ideea de a-și recâștiga soția. Rapperul o pomenește pe Kim Kardashian în rugăciunile sale și pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ei din momentul relației lor.

Aston Martin îți ia rămas bun de la cea mai emblematică mașină din producția sa

Mașina V12 VANTAGE de la Aston Martin se întoarce pentru a pleca definitiv. Marca a anunțat o ediție limitată a legendarului model cu motor V12 pentru a-și lua rămas bun de la această mașină, un model care fi unul spectaculos.

Geanta de golf alimentată cu energie solară include difuzoare Bluetooth și un încărcător pentru smartphone

Noua geantă de la MNML Golf nu vă va ajuta să câștigați meciul de golf, dar vă poate face partida mai plăcută.

Un nou record pentru Banksy: cu cât s-a vândut „Charlie Brown”

„Charlie Brown” al lui Banksy s-a vândut cu 4 milioane de dolari la Săptămâna Artei de la Miami.

Virgil Abloh | Nouă creații care au marcat moda și nu numai

Designerul american, care a murit de cancer la vârsta de 41 de ani, era un dependent de muncă, nu se ocupa doar de modă. O privire asupra pieselor cheie care i-au marcat cariera, de la Off-White la Louis Vuitton.

Tendința actuală, „părul lichid”, promite un păr ultra strălucitor și ultra neted

Fără încrețire, fără fire rebele, îndreptare perfectă... Zoom pe tendința părului lichid, care susține un păr atât de mătăsos încât arată ca mătasea.

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

Eleganță, rafinament, lux absolut! SHAKY, una dintre cele mai mari firme de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței, a devenit un nume puternic pe piața din România.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION
Street style | Cum să porți tendințele anilor 2000

Moda este ciclică, o știe toată lumea. Tendințele revin și revin sau se reinventează. Stilul anilor 2000 revine și în actualitate.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted FASHION
Cum arată reclamele de Crăciun ale marilor branduri

Louis Vuitton își deschide portbagajul de vise într-un film vibrant de Crăciun, în timp ce pentru Cartier o duzină de celebrități cântă într-un clip festiv.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted FASHION
Stilul devine sustenabil! Louis Vuitton lansează primii pantofi realizat din porumb

La începutul acestui an, Gucci a modernizat piața de lux la practici ecologice, inventând un material revoluționar complet nou numit Demetra, care combină calitatea, moliciunea, durabilitatea și scalabilitatea fără a dăuna planetei.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted FASHION
Era Meta Fashion continuă! Moncler ajunge în Fortnite cu ținute și accesorii

Când vremea se răcește prea tare, aveți încredere în Moncler deoarece marca vine cu cele mai liniștitoare și mai elegante soluții.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
NFT, noua obsesie a Givenchy. Cum arată colecția

O nouă obsesie a modei, aceste obiecte digitale rare vin acum în casa franceză.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted FASHION