Recompensă de 13.500 de euro pentru angajații Ferrari

Compania Ferrari încheie un an excepțional și crește bossului anual de competitivitate acordat angajaților până la 13.500, cu 12,5% mai mult decât anul 2021.

Sezonul de Formula 1 de anul trecut a fost un dezastru frustrant pentru Ferrari, dar nu același lucru se poate spune despre producția de supercaruri a legendarei mărci italiene. Din punct de vedere financiar, producătorul de automobile din Maranello a avut un record în 2022 și își transmite o parte din avere angajaților săi harnici, înmânând cecuri cu bonusuri. Directorul executiv al mărcii Ferrari, Benedetto Vigna, a declarat că peste 5.000 de angajați ai companiei vor primi bonusuri de până la 13.500 de euro (circa 15.000 de dolari), ceea ce reprezintă un salt de circa 12,5 la sută față de anul precedent.

Rezultatele financiare sunt mai mult decât satisfăcătoare, cu un profit net de 939 de milioane de euro, în creștere cu 13 % față de anul precedent, 13.221 livrări totale (+18,5%) și venituri nete în valoare de 5 miliarde euro (+19,3%). ”Aceste date pregătesc terenul pentru un 2023 și mai puternic, alimentat de cererea continuă a produselor noastre în întreaga lume. Privim înainte cu multă încredere, încurajați de rezultatele unei companii în evoluție”, comentează directorul general Benedetto Vigna.

Compania prezintă o stare de sănătate excelentă, fiind demonstrată și de portofoliul de comenzi, care este ”foarte robust, acoperind bine anul 2023 și o parte din 2024”.

Referitor la gestionarea listelor de așteptare, Vigna explică că ”se acordă mult mai mult spațiu laturii experimentale”. Mașinile hibride sunt disponibile la dealeri și din partea clienților există ”un interes puternic pentru modelele 296 Gtb și Gts”. Vigna subliniază că lockdown-ul din China nu a avut niciun impact asupra livrărilor, electrificarea ”decurge conform planului” și producția de Purosangue, care a început în 2022, este în creștere, iar comenzile sunt ”cu mult peste așteptări”. ”Confirmăm plafonul de 20%, anul acesta s-ar putea să nu-l atingem, dar suntem în conformitate cu obiectivele”, adaugă el.

Cavallino privește spre viitor cu patru priorități. Prima face referire la lumea F1. ”Vrem să fim din nou competitivi în campionat. Scopul nostru este să câștigăm Campionatul Mondial și întreaga echipă, cu Fred Vasseur care ni s-a alăturat recent, lucrează în această direcție”, spune CEO-ul companiei de la Maranello. ”O altă prioritate este continuarea dezvoltării de produse inovatoare care să permită oamenilor să se bucure din ce în ce mai mult de mașinile noastre. A treia prioritate este de a continua extinderea bazei de clienți, a patra de a crește numărul de brevete. În 2022, numărul brevetelor pe care le-am depus a fost de 4 ori mai mare decât în 2021”. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Adela Popescu revine pe sticlă. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage.

O tendință TikTok care a fost vizionată de 10 miliarde de ori a dat naștere colaborării Pringles și Caviar

Îți place destul de mult Pringles încât să dai 140 de dolari pe el? Nu este pentru a obține o aprovizionare pe viață, ci pentru o colaborare în ediție limitată cu The Caviar Company, care va asocia chipsurile emblematice cu caviarul de ultimă generație.

Primul proiect imobiliar al Dolce & Gabbana este un zgârie-nori înalt de 320 m în Miami

Orizontul strălucitor al Miami va primi un plus la modă sub forma unei clădiri negre cu nuanțe de fildeș, acoperită cu o coroană de aur elaborată.

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Inspirat de nouă capodopere din departamentul de sculptură, precum și de luminile și culorile muzeului, Lancôme a conceput o ediție limitată de produse de îngrijire a pielii și de machiaj semnate Lancôme x Louvre.

Supermodelul Bella Hadid, de nerecunoscut ca robot AI în noua campanie Marc Jacobs

Noua campanie Marc Jacobs „Heaven” din toamna anului 2023 a dezvăluit un nou avatar al Bellei Hadid și este chel!

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut.

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Mașinile de lux, la mare căutare în România. Pe ce modele au cheltuit românii o avere

Românii sunt tot mai atrași de mașinile de lux, iar apetitul acesta este demonstrat de sutele de modele care au fost achiziționate de la începutul anului.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Rolls-Royce pune gând rău viitorilor clienți

Producătorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce a decis să interzică definitiv pe oricine își vinde Spectre EV pentru profit.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
6,2 milioane de dolari pentru ceasul Patek al ultimului împărat al Chinei

Casa Phillips a scos la licitație câteva obiecte care i-au aparținut lui Aisin-Gioro Puyi, ultimul împărat al Chinei. Printre acestea se numără și un ceas Patek Philippe, care a fost adjudecat pentru 6,2 milioane de dolari.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Lamborghini donează 1 milion de euro regiunii italiene afectate de inundații

Lamborghini, compania italiană de mașini sport de lux, a donat 1 milion de euro unui fond de ajutor pentru regiunea Emilia-Romagna, unde inundațiile au provocat pagube însemnate și moartea a cel puțin 15 persoane.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna

Ferrari va dona un milion de euro populaţiei din regiunea Emilia-Romagna, Italia, afectată de inundaţiile devastatoare.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC